Annons
Annons

Platschef med engagemang för mat och dryck

STF Blåhammaren

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

STF Blåhammaren Fjällstation är en del av den klassiska Jämtlandstriangeln vilket förutom det välrenommerade köket lockar många besökare.

För den här tjänsten räcker det inte med ett intresse för friluftsliv. Vi ser att ett genuint intresse för mat och dryck krävs för att du skall ta Blåhammaren vidare och förvalta det goda ryckte man byggt upp under åren. Du är dessutom en naturlig ledare men även en tusenkonstnär som brinner för det goda värdskapet och utvecklas av att arbeta med människor, såväl medarbetare som gäster.

Tjänsten som platschef på STF Blåhammaren innebär drift- och resultatansvar för anläggningen utifrån ett självständigt arbete med verksamhetsplan och budget, konceptkompass och utvecklingsplan som styr mot uppsatta mål. Administrationen som tillkommer handlar bl a om löpande resultatuppföljning, budgetarbete, prognos, uppföljning av gästnöjdhet, personaladministration som exempelvis schemaläggning samt lönerapportering. Blåhammaren är en relativt liten fjällstation med 64 bäddar och du förväntas delta i det operativa arbetet. Du rapporterar till Operativ chef för fjällanläggningarna.

Att vara platschef i STFs fjällverksamhet är till stora delar ett livsstilsyrke. Gediget intresse för friluftsliv är en förutsättning. En familjesituation som går att förena med att verksamheten bedrivs långt från civilisationen är nödvändig.

Önskad yrkeskompetens och krav på tidigare erfarenhet:
• Du drivs av att jobba mot och nå uppsatta mål.
• Vi söker en daglig ledstjärna som brinner för att vidareutveckla dina medarbetare och tillsammans leverera bästa tänkbara service till våra gäster.
• Trygg och stabil person som gillar utmaningar och att dagen inte alltid blir som man planerat.
• Erfarenhet av arbete i kök eller restaurang är meriterande.

Du kommer rapportera till Operativ chef för fjäll, Maria Persson, maria.persson@stfturist.se.

Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Facklig representant: Maja Hök (Unionen) maja.hok@stfturist.se

Intervjuer sker löpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02