Annons
Annons

Platschef med kökserfarenhet

Kungliga tennishallen

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Platschef med kökserfarenhet till restaurang på Kungliga Tennishallen
Restaurangen på Kungliga Tennishallen på Gärdet vänder sig till klubbens medlemmar och de som bor och jobbar i närområdet. Vi serverar och vi serverar även affärsluncher i det privata klubbrummet. Restaurangen utför även events i Tennishallen och är med och anordnar event såsom Stockholm Open och Davis Cup. Totalt är det ca fem medarbetare i vårt team. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen

Nu söker vi efter en platschef till restaurang Kungliga med bred profil! Som platschef är du ytterst ansvarig för verksamheten, med både resultat- och personalansvar. Du ansvarar för enhetens mat och dryckesdel med fokus framåt och ständig utveckling. Från lunchservering till café, cateringutbud och event. Du ansvarar även för enhetens miljöarbete och KRAV-märkning.

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår:
• Menyplanering, utbud och inköp
• Ta emot beställningar och tar fram offerter
• Bemanning och personalplanering
• Ekonomisk uppföljning och kvalitetssäkring av hela kedjan

Tillsammans med ditt team skapar du en helhet med passion för mat och service. I rollen som platschef är du själv aktiv i den dagliga driften. Det är viktigt att du förespråkar gränsöverskridande arbetsrutiner för att våra kunder alltid ska känna sig sedda och välkomna. Du rapporterar till ansvarig driftschef på affärsområde Restauranger.

Din profil

Vi ser att du har flera års erfarenhet av en ledande roll i köksmiljö, tex som köksmästare/kökschef. Är du redo att ta nästa kliv upp som yttersta ansvarig? Vi ser gärna att du har erfarenhet av event och eventplanering med logistik, upplägg och bemanning.
Som person har du en stark entreprenörsanda, problemlösningsförmåga och starkt kvalitetstänk i allt du gör. Vidare har du lätt för att bygga relationer och att skapa ett team som jobbar mot gemensamma mål. Kunden är ditt fokus i alla lägen och ingenting är omöjligt att lösa!

Ledare inom Sabis har förmåga att:

– Vara förebild
– Visa vägen
– Involvera & Engagera
– Leverera resultat

Vi erbjuder dig

• Som ledare på Sabis har du en tydlig ledarskapsplattform att utvecklas från. Du har möjlighet till utbildning och utvecklas tillsammans med oss. Vi uppmuntrar till internrekrytering för att du ska kunna växa långsiktigt i ditt ledarskap.
• Vi är stolta över att ha höga resultat i medarbetarindex och ledarindex. Vi har löpande pulsmätningar för att vi ska kunna bli lite bättre för våra medarbetare varje dag.
• Vi är ett Stockholmsbaserat företag med en platt organisation och har ett nära samarbete med våra enheter. Till din hjälp har du stödfunktioner som tex. HR, ekonomi, IT och marknad.
• Vårt hållbarhetsarbete är viktigt för oss. Vi är en av Sveriges största inköpare av närodlat och ekologiskt. Vi tar socialt ansvar och samarbetar med Stockholms Stadsmission och Städa Sverige.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är främst förlagt till dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete förekommer. Frågor om tjänsten besvaras av driftschef Tobias Gustavsson på 073-964 66 76. Välkommen med din ansökan!

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02