Annons
Annons

Platschef till Mellsta Camping i Borlänge och Nora Camping i Nora

Nordic Camping & Resort

Nordic Camping & Resort är Sveriges ledande kedja inom camping & resort. Verksamheten bedrivs på 24 anläggningar från Östersund i norr till Helsingborg i söder. Bolagets affärsidé är att erbjuda en kedja med flera boendealternativ under ett varumärke med ett tydligt affärskoncept där gästens helhetsupplevelse står i centrum. Nordic Camping & Resorts vision är att vara det marknadsledande alternativet i Norden för upplevelsebaserat boende.

Tjänsten omfattar två stycken anläggningar, Mellsta Camping i Borlänge och Nora Camping i Nora. Mellsta Camping är belägen i den natursköna Mellstaparken, alldeles i kanten av den slingrande Dalälven. Campingen är öppen året om, närheten till Romme Alpin gör att det är bra beläggning på vintern. Nora Camping ligger vackert precis vid Norasjön, och det är endast en kilometers promenad in till den vackra ”trästaden” Nora. Campingen har tidigare varit öppen sommartid, men nu bygger vi fler stugor och kommer att ha campingen öppen året om.

För att ytterligare utveckla anläggningarna söker vi nu en platschef som har hand om båda anläggningarna. Som platschef är du ansvarig för anläggningarna, det är mycket viktigt att du kan skapa långsiktigt goda relationer, med personal, våra gäster, med kommunen och lokala företag.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat budgetansvar, personalansvar, receptionsuppgifter samt dagligt underhåll av anläggningarna. Du som söker tjänsten har gärna ett högt tempo, arbetar effektivt, har servicekänsla och tidigare erfarenhet av en turistverksamhet.

Maila din ansökan med ett personligt brev samt CV till mikael.wahlund@nordiccamping.se.

Vi vill ha din ansökan senast 2018-04-30. Har du frågor om tjänsten, maila Mikael Wåhlund på ovanstående e-postadress.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02