Annons

Platschef till Sabis Haga, Solna

Sabis Mat & Möten

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se 

På Sabis Haga erbjuder vi en mängd tjänster i hela ÅF-huset. Vi serverar lunch till ca 600 gäster dagligen och vi driver även ett café i anslutning till restaurangen. Dessutom serverar vi luncher och middagar i gästmatsalarna och dukar upp bufféer i huset i samband med konferenser. Varje dag levererar vi ett antal stora och små beställningar till de olika våningarna. I dag arbetar det ca 11 personer på Sabis Haga. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Som restaurangchef är du ytterst ansvarig för restaurangen. Du har resultat- och personalansvar, samt ansvarar för både kund- och uppdragsgivarrelationer. Du arbetar till stor del operativt och har arbetsledande ansvar för hela teamet.

  • Driver försäljningsarbetet framåt och förbättrar kundupplevelsen
  • Är du själv aktiv i den dagliga driften och lyssnar på kunderna för att ständigt utveckla verksamheten
  • Verkar hela tiden för att totalupplevelsen är av hög kvalitet

Eftersom du är aktiv i den dagliga driften är det viktigt att du förespråkar gränsöverskridande arbetsrutiner. I rollen rapporterar du till driftschef på affärsområde restaurang.

Din profil
Vi söker en erfaren restaurangchef med stort entreprenörstänk och försäljningsdriv! Du har minst 5 års erfarenhet av att jobba i ledande befattning inom branschen. Att du har ett fokus på försäljning och bra kontroll i ekonomihanteringen är viktigt. Du känner dig trygg i din ledarroll och gillar att motivera och utveckla din personal. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer och är lyhörd för uppdragsgivare och gästernas önskemål. Du gillar att följa branschens trender och är idérik för att skapa en totalupplevelse som är mycket hög. Att du talar god engelska är en förutsättning.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

Vara förebild

Visa vägen

Involvera & Engagera

Leverera resultat

Vi erbjuder dig

Som Restaurangchef på Sabis får du möjlighet att göra skillnad för dina kunder och medarbetare i ett stabilt bolag med stort fokus på utveckling. Sabis är ett familjeägt bolag med korta beslutsvägar där du får mandat att leda din verksamhet och dina medarbetare samtidigt som du växer som ledare tillsammans med oss. Dessutom jobbar vi med glädje och firar våra framgångar!

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftschef Sofie Träff tel. 070-5084811. Välkommen med din ansökan! Alla ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02