Annons
Annons

Platschef till Wenner-Gren Center, Sveaplan

Sabis Mat & Möten

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Wenner-Gren Center vid Norrtull är ett klassiskt landmärke i Stockholm och är en spektakulär mötesplats. Vi arrangerar alltifrån stora företagsevents och konferenser till bröllop och privata fester samt serverar lunch dagligen. Restaurang Retro är en lunchrestaurang som är öppen för allmänheten och har ca 220 lunchgäster dagligen. Vi har 8 st konferenslokaler, varav en hörsal för 180 personer. Festvåningen är belägen på plan 23 och 24 med en magnifik utsikt över Stockholm. Sabis huvudkontor finns också beläget i Wenner-Gren Center på plan 10. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Ditt huvudsakliga ansvarsområde som platschef är att ha ytterst ansvar för verksamheten med uppgifter som;

  • Resultat- och budgetansvar för verksamheten
  • Personalansvar för 9 st anställda i olika roller. Du är ansvarig för att coacha och utveckla din medarbetare i den dagliga driften.
  • Ansvarig för att totalupplevelsen av mat, dryck och service är hög och utvecklas framåt.

Du är som Platschef är mycket aktiv i den dagliga driften och det är viktigt att du gillar att arbeta både strategiskt och operativt i din vardag. Just nu satsar vi mycket på att utveckla vår catering i huset, där du kommer vara drivande i det arbetet. Du föregår med gott exempel och förespråkar arbete över gränserna inom arbetsgruppen för att våra kunder alltid ska känna sig sedda och välkomna. I rollen som Platschef rapporterar du rapporterar till affärsområdeschef för Sabis Hotell & Möten.

Din profil
Vi söker dig som har ledarerfarenhet och ett genuint intresse av att utveckla dina medarbetare såväl som verksamheten. Vi ser att du har erfarenhet från olika typer av konferens-, festvånings- och restaurangverksamheter gärna i ett mindre team.

Du är bra på att bygga relationer och att ständigt driva försäljning kommer helt naturligt för dig! Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, ett stort engagemang och ett strukturerat arbetssätt. Vi ser gärna att du ser nya lösningar för att få vardagen att gå ihop ekonomiskt. Som person är du försäljningsinriktad, prestigelös och lösningsfokuserad i ditt arbete.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

  • Vara förebild
  • Visa vägen
  • Involvera & Engagera
  • Leverera resultat

Ansökan
Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider: dagar, kvällar och helger. Frågor om tjänsten besvaras av affärsområdeschef Michael Lerner tel. 070-9217979. Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02