Annons
Annons

Projektledare

Kulturförvaltningen Stockholms läns Landsting

Kulturförvaltningen arbetar för att Stockholms läns invånare får tillgång till ett rikt och mångsidigt kulturliv. Med ekonomiskt stöd, som beslutas av Region Stockholms kulturnämnd, stöttar förvaltningen kultur- och föreningslivet i länet. Kulturförvaltningen arbetar också med konst och kultur i vården.  ”Läs mer”

Vi söker en projektledare för planering, samordning och praktisk hantering av konferensen Stockholmstinget – en ny mötesplats för kultur, folkbildning och föreningsliv i stockholmsregionen.

Arbetsuppgifter 
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att arbeta med Stockholmstinget – en ny mötesplats för kultur, folkbildning och föreningsliv i stockholmsregionen, som är kulturförvaltningens största externa arrangemang under året och en arena för kunskapsspridning kring relevanta kultur-, bildnings-, idrotts-, och civilsamhällesfrågor. Detta är en stor mötesplats, planerat ca 500 deltagare, för politiker och tjänstemän från kommunerna i regionen, för det civila samhällets organisationer, för det fria kulturlivet och för statliga myndigheter och forskare.
I arbetsuppgifterna ingår att samordna planering och genomförande av konferensen. I arbetet ingår att leda och samordna framtagandet av ett attraktivt program, med intressanta ämnen och lockande föreläsare och att marknadsföra konferensen på bästa sätt, så att den blir fullbokad. I det ingår att upphandla de tjänster som krävs för konferensens genomförande, handha kontakter med föreläsare och andra medverkande, handha anmälningar, handha arbetsschema och att utföra olika arbetsmoment som krävs för konferensens genomförande.

Under genomförandet av konferensen ingår att arbetsleda kollegor och vara duktig på internkommunikation. Det är viktigt att känna till olika metoder/former och vilken teknik som är användbar för att arrangera moderna konferenser. Tillgänglighet är viktigt i genomförandet av konferensen.

Tjänsten är placerad vid förvaltningens verksamhets- och ledningsstöd, och du blir en del av kommunikationsfunktionen.
Det är en visstidsanställning på 60 % under 6 månader.

Arbetet kommer att genomföras tillsammans med en arbetsgrupp av medarbetare vid förvaltningen från olika avdelningar och enheter. Beslut kring konferensen fattas av en styrgrupp alternativt på delegation till arbetsgruppen.

Kvalifikationer 
Vana vid att arrangera stora konferenser eller andra motsvarande arrangemang. Du ska ha förmåga att planera, tänka logistik och kunna hantera alla de praktiska frågor kring innehåll, föreläsare, program, marknadsföring, metoder, lokaler och förtäring som hör till en stor konferens.

Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt är väsentligt. Organisations- och ordningssinne är viktiga egenskaper, liksom noggrannhet. Sinne för såväl helhet som detaljer är ett krav. God förmåga att uttrycka sig i tal och i skrift är betydelsefullt, liksom kommunikations- och marknadsföringskunskaper. En mycket god samarbetsförmåga samt vana vid självständigt och utåtriktat arbete med högt ställda krav på leverans och professionalitet är krav vi ställer.

Tidigare erfarenhet av att arbeta inom politiskt styrd organisation och förvaltning är meriterande. Även erfarenhet av verksamhet inom kulturområdet och/eller civilsamhällets frågor.

Högskoleexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Dokumenterad utbildning i marknadskommunikation och projektledning samt vana att använda Microsoft Office, InDesign, olika CMS som Drupal och Epi. Erfarenhet av administrativa system som Raindance och dokumenteringssystem Evolution är meriterande.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
www.sll.se/

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02