Annons
Annons

Projektledare

Quality Hotel Globe

Quality Hotel Globe är en bubblande mötesplats varmt omkramad av arenorna Annexet, Hovet, Avicii Arena och Tele2 Arena. Vi söker nu en Projektledare med kreativitet och öga för detaljer som förstår vikten av noggrannhet med erfarenhet av försäljning och event.

Tillsammans med kunnig och dedikerad personal kommer du att vara den del av säljteamet där projektledaren tar över kundkontakten inför eventplaneringen. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara detaljplanering tillsammans med kunderna, koordination mellan hotellets olika interna avdelningar, kontakt med inblandade leverantörer och att medverka under delar av genomföranden. Viss del av arbetet ligger utanför ordinarie kontorstider.

En stor del av arbetet kommer innebära merförsäljning och mervärden för kunden, därav är tidigare erfarenhet av försäljning ett önskemål.

Vi tänker oss att du som söker har en hög servicekänsla, arbetar proaktivt och uppskattar variationen i att arbeta med stora som små projekt. Rollen är en mix av mycket, allt mellan uppstart till fakturering och uppföljning. Du har erfarenhet av att genomföra event och förstår logistiken och vikten av att alla inblandade avdelningar är väl informerade. En stor del av arbetsuppgifterna utförs i vårt CRM-system Cenium och andra hotelldatasystem. Du kommer hantera allt från sportevent och musikarrangemang till konferenser och fester. I våra arenor ryms många olika typer av arrangemang och det speglar sig i hotellets verksamhet.

Vad vi förväntar oss av dig
• Gillar struktur, högt arbetstempo och är duktig på eventplanering och försäljning
• Arbetar självständigt, är noggrann och flexibel
• Systemförståelse och vana att jobba i både windows och google-miljö
• God kommunikation, både såväl mot kunder som mot kollegor
• Du är en driven person med fokus på resultat och med en förmåga att skapa delaktighet och arbeta mot uppsatta mål. En stor social kompetens är nödvändig då du kommer att ha mycket kontakt både internt och externt. Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men arbetet kräver även att du kan ta självständiga beslut så därför ser vi att du är handlingskraftig och lösningsorienterad. Det är du som ger kollegorna i driften förutsättningen att lyckas med sitt jobb.
• Har förmåga att möta uppsatta mål, deadlines och viljan att alltid nå bra resultat
• Kunskap i Cenium, Superoffice och Google Tools är meriterande
• Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift

Vad kan du förvänta dig av oss? En rolig arbetsplats med mycket varierad aktivitet beroende på vad som händer i området och vad våra kunder vill ha. Quality Hotel Globe är något utöver det vanliga, ett konferenshotell med oändliga möjligheter där man låter personen få plats.

Tjänsten är på 100% med start så snart som möjligt. Arbetstiden varierar och vi förväntar oss att projektledaren finns på plats vid genomförandet av eventen samt att man som projektledare stöttar driften vid behov vilket betyder att arbetstiden kan vara förlagd både kväll och helg. Tillträde enligt överenskommelse, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02