Annons
Annons

Projektledare

Tolv Stockholm, Local Market Group

Local Market Group är en av Stockholms största aktörer inom nöjes- och HoReCa-branschen. Koncernen består av verksamheterna i Tolv Stockholms lokaler vid Avicii Arena och Tele2 Arena (O’Learys Tolv, Boston Grill, Clay and Play, Bo Hotell samt Ett Litet Kök catering). Utöver verksamhet under Tele2 Arena finns även O’Learys Vällingby & O´Learys Hötorget, kontorshotellet See You At work samt trampolinparkerna Jumpyard.

”Nöje och event är kärnan i verksamheten där fokus ligger på att skapa en glädjefylld helhetsupplevelse för privata sällskap och företag. Vi erbjuder mat och dryck men framförallt ett väldigt brett utbud av roliga aktiviteter såsom bowling, karaoke, drejning, trampoliner, klättring, go-cart och mycket mycket mer. Vi har drygt en miljon gäster per år och strävar efter att vara en mångkulturell arbetsplats. Vill du bli en del av vårt fantastiska team så behöver du vara en person som alltid strävar efter att överträffa våra gästers förväntningar och varje gång ge dem en smakfull och kul upplevelse.”

Operativ Projektledare med ansvar för B2B Event till Tolv Stockholm
Tolv Stockholm ligger beläget precis under Tele2 Arena och är en nöjesdestination med fokus på mat och roliga aktiviteter. Bland restauranger, arkadspel och bowlingbanor finns det fantastiska möjligheter för företagsevent, stora som små. Ett paradis för den som vill kunna äta, dricka och roa sig på samma gång. Vi har ett helt aktivitetscenter där man hittar allt från bowling med undervattenstema till äventyrsgolf med levande Stockholmskulisser.

Vi söker nu en positiv och kreativ projektledare som vill vara en del av vårt team på Tolv Stockholm. Du kommer ha övergripande ansvar att driva och projektleda event, både i vår egen regi och i samarbete med partners. Allt från företagsevent till kringarrangemang vid stora sportevent såsom t ex Handbolls-VM 2023. Tjänsten innebär även kontakt med leverantörer för DJ och liveuppträden. Du samarbetar nära marknad, innesälj, controller och platschef. Du är van att jobba självständigt och målstyrt mot budget och rapporterar till Marknads- & Försäljningschefen.

Vi önskar att du har minst tre års arbetslivserfarenhet som projektledare inom B2B, konferens- & eventbranschen. Du har jobbat med CRM- och bokningssystem samt har goda kunskaper i Office och Excel. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi ser dig som vår ambassadör för utvecklandet av våra event. Självklart håller du dig a jour med omvärlds- och konkurrensbevakning där du deltar på mässor, workshops och branschmöten. Detta är en heltidstjänst med varierande arbetstider, kvälls- och helgarbete förekommer.

Vi erbjuder dig ett utvecklande jobb i en lekfull miljö med ett gäng härliga kollegor.

Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. Har du frågor vänligen kontakta Elisabeth Schmidt, 070-564 12 84.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02