Annons
Annons

Projektledare

Great Events Catering XPO

Om arbetsgivaren – Great Events Catering XPO
Smått eller stort, sobert eller spektakulärt. Matfilosofin tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror, med välkomponerade och finessrika skapelser för både gom och öga. Serviceambitionen är lika hög som kärleken till mat, dryck och värdskap.

De som står bakom mat och dryck på Scandinavian XPO är Mässrestauranger gruppen med Great Event Catering. Med stor vana att leverera mat och dryckesupplevelser på högsta nivå till mässor, evenemang, möten och konferenser är vi trygga med att deras erfarenhet kan bidra till riktigt bra och goda gästupplevelser i allt från små möten till riktigt stora galamiddagar.

Roligaste Projektledarjobbet för dig som är kunnig i mat och dryck!
Great Events Catering XPO står för all mat och dryck på Scandinavian XPO som är en av Sveriges nyaste mötes- och eventanläggning ett stenkast från Arlanda. Vi har en kalender med spännande bokningar framför oss och vårt lilla gäng behöver växa med en till projektledare till som har mat- och dryckeskunskaper.

Hos oss är våra event av olika karaktär; stora möten med politiker och ledare från världens alla hörn, mindre konferenser, mässor, banketter och fester allt från 200 – 2000 deltagare. Kundernas och gästernas behov skiftar från gång till gång och vi anpassar vårt serveringssätt, utbud och helhetsupplevelse till deras önskemål.

Som projektledare kommer du att jobba med kund, partners och huvudmän från början, operativt genomföra samt utvärdera projektet – ”från ax till limpa” så gillar du att driva projekt och ha egna mål, nå resultat så är du troligen den vi söker.

Vi arbetar i ordersystemet, Caspeco samt även schemalägger vår personal i det systemet så erfarehet av detta är meriterande eller liknande system. Administration, ordning och reda är en del av ditt dagliga jobb, lika så att vara ute i matsalen och servera våra gäster. Jobbet är varierat och kräver ett logistiktänk och god planering in i minsta detalj för att våra gäster ska få en så fin upplevelse som möjligt när de besöker oss.

Vårt ledord är ”service inifrån och ut” och det lever vi varje dag och är en naturlig del av vår verksamhet oavsett vad vi gör eller är anställd som.

Vi söker
Vi söker dig med både bred erfarenhet och hög kompetens av relevant verksamhet och gastronomi, både mat och dryck, så att vi kan hjälpa kunden att nå sitt mål med sitt event. Du behöver ha inlevelseförmåga att förstå kundens uttalade önskemål men också använda din professionalism och kompetens för att det övergripande målet med evenemanget ska nås.

Som sagt i vår företagskultur är Service Inifrån och Ut ledstjärnan och vi hjälps åt i alla lägen för att underlätta för varandra för den bästa gästupplevelsen men också för trivsel i teamet.

Det är viktigt att du har god organisationsförmåga och ett intresse för att arbeta strukturerat med ekonomiska kalkyler för att nå ett ekonomiskt resultat. Du behöver ha egen drivkraft framåt, god samarbetsförmåga och vara lösningsorienterad. Du är en teamspelare som sprider din glädje och positiva grundinställning samt energi för att vi tillsammans ska nå stora framgångar.

Övrigt
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna består av dagtid, kvällar och helger på schema utifrån årsarbetstid eftersom vår verksamhet är säsongsbetonad. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF via Visita.

Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef; Johan Stridh, johan.stridh@massrestauranger.se

Skicka ditt personliga brev och CV genom att klicka på ”Sök detta jobb”

Välkommen med din ansökan!

I vår företagsgrupp finns mycket erfarenhet genom de spännande uppdrag vi har på Mässrestauranger på Stockholmsmässan och Malmömässan, Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med bl. a den årliga Nobelbanketten, Teaterbaren i Kulturhuset och Engsholms Slott på Mörkö för konferens och fest. Vi samarbetar vid behov för att stärka varandra i olika uppdrag och för att lära av varandra.

Krav
• Har jobbat i hospitality, hotell- och restaurangbranschen
• Lägst gymnasieutbildning inom restaurangskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
• Dokumenterad erfarenhet av att projektleda större evenemang (från 200 deltagare)
• Dokumenterad ledarerfarenhet
• Goda kunskaper i Office-paketet

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02