Annons
Annons

Projektledare bankett och event

Stureplansgruppen Arena Catering

Projektledare för bankett och event till Stureplansgruppen Arena Catering på Stockholm Live!
Varje år besöker 1,5 miljoner människor Stockholm Live för 200 av de bästa upplevelserna inom sport och underhållning. Vår uppgift i arenorna; Ericsson Globe, Annexet och Hovet, består i att till gästens evenemangsupplevelse också lägga smaker från världens alla hörn. Vi strävar efter hög kvalitet, kreativitet i framkant och att göra gästens upplevelse så fantastisk som möjligt. Vår vardag präglas av stor variation som kräver planering och framförhållning. Vi vill nu förstärka vår eventavdelning för att fortsätta utveckla vår verksamhet och möta morgondagens utmaningar.

Vi söker en engagerad och erfaren ledare till vårt projektledarteam. Med passion, känsla och ett starkt affärsmannaskap, är du som medarbetare hos oss delaktig i en spännande utveckling av möten och event. Hos oss blir du en del av ett härligt och nyfiket team av projekt- och produktionsledare. Du är trygg i din roll som ledare, drivs av att se din avdelning utvecklas tillsammans med dina medarbetare. Du brinner för kundnöjdhet, att göra bra affärer och har förmågan att säkerställa detaljer i avtal och arbetsprocesser likväl som du bidrar strategiskt och visionärt i andra forum. Du håller dig uppdaterad med vad som är på gång inom vår bransch, kan arbeta flexibelt, är driftorienterad och har din tyngd och största kunskap i bankettverksamhet. Ditt engagemang vilar tryggt i att vara ansvarig i den operativa verksamheten. Att du har förmågan att skapa världsklass på gästens hela upplevelse samtidigt som personalen trivs och utvecklas, utgår vi ifrån.
Vi tror att genom tydliga rutiner, struktur och målbilder motiverar du din personal och ser till bästa service kombinerat med hög kvalitet och leverans. Du förstår att lönsamhet kommer via god framförhållning, planering och ett gott värdskap. Att ingenting är omöjligt är lika naturligt för dig som för övriga i vårt team. Samarbete och delaktighet inom hela vår organisation är en nyckelfaktor.

Vi erbjuder ett roligt och utmanande arbete där du blir ansvarig för evenemang, har budget- och personalansvar för avdelningen samt stort fokus på att proaktivt utveckla arbetssätt och organisation utifrån verksamhetens årskalender. Förutom att skapa rutiner, leda och fördela arbetet, utför du även kontroller och säkerställer avdelningens drift genom närvaro vid eventen. I arbetsuppgifterna ingår operativt arbete kvällar och helger.
Då arbetet delvis innehåller administrativa uppgifter krävs kunskap i Microsoft Word, Excel, Outlook, samt allmän datavana. Vi ser även kunskaper i Caspeco eventbokning samt prognos- och schemahantering som meriterande. Har du dessutom flera års erfarenhet av liknande uppdrag samt en projektledarutbildning i botten, vill vi gärna träffa dig!
Vi ser framemot din ansökan, där du beskriver på vilket sätt just du är mest lämpad för ett av Stureplansgruppen Arena Caterings roligaste jobb och på vilket sätt du tror att du kan medverka till att möta morgondagens utmaningar. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till jobb@spgarena.se.
Varaktighet tillsvidare, heltid, vi arbetar med årsarbetstidsavtal.
Välkommen till Stureplansgruppen Arena Catering.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02