Annons
Annons

Projektledare/bokare

Winterviken

Nu behöver vi förstärkning på vår bokningsavdelning. Arbetet innebär både försäljning, projektledning och arbete i vår festvåningsdrift. Erfarenhet från arbete med administrativ planering av större events är ett krav – antingen på boknings- eller driftsidan. Kunskap av bokningsprogrammet Caspeco är ett stort plus. Svenska och engelska flytande i tal och skrift. Har du många års erfarenhet från arbete med liknande verksamhet i driften men är redo att gå vidare mot bokningssidan är det också ett alternativ.

Vi jobbar efter devisen ”rätt person på rätt plats” och har till viss del möjlighet att anpassa våra tjänster efter de sökande. Men en sak är säker, långvarig erfarenhet från arbete med festvåning och stora grupper är ett krav. Heltid eller deltid med tillträde enligt överenskommelse. Maila ansökan och CV till jobb@winterviken.se

Kontaktperson
Erika Michael
erika@winterviken.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02