Annons

Property Manager

At Six, Hobo, Tak & Stockholm Under Stjärnorna

På 1800-talet var Brunkebergstorg det fashionabla Stockholms mittpunkt. Våren 2017 blåste vi nytt liv i denna bortglömda pärla med en ny typ av samtida exklusivt livsstilshotell, At Six. Här är alla detaljer handplockade i en egensinnig elegans. En unik satsning på konst och design, restauranger och barer med hög kvalitet och lika hög puls, samt 343 stora stilfulla hotellrum och sviter, som en presidentsvit med egen takterrass, samt hela 2800 m2 event- och mötesarena! At Six är sofistikerat och kurerat, själfullt och varmt, världsvant och hyperlokalt. Vårt mål är att återskapa Brunkebergstorgs forna glansdagar. Det brinner vi för.

Vi söker nu en driftig Property Manager till vårt team. Som Property Manager är du en specialist som ansvarar för drift, skötsel och underhåll av fastigheten. Hotel At Six klassas som ett säkerhetshotell och du har även ansvar för säkerhet och IT. Det innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar i ett nära samarbete med fastighetsägaren och våra gästers förväntningar. Som Property Manager på At Six så arbetar du och ditt team även med Hobo med sina 201 hotellrum, restaurang Tak, At Six takterrass Stockholm Under Stjärnorna och vårat senaste tillskott som är 32 st longstay boende, At Six residences. Totalt sett en yta på ca 35 000 kvm.

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla och organisera fastighetsteamet och hotellen.

Ett axplock av dina framtida arbetsuppgifter:
• Daglig tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av samtliga värme-, ventilations-, undercentraler fläktrum, kylsystem och övriga tekniska och allmänna utrymmen.
• Vid akutsituationer och serviceanmälningar vidtar du åtgärder så att driftstörningar och skadeverkan minimeras för hotellet och våra gäster.
• Energi/Driftoptimering av hotellets tekniska installationer.
• Du är delaktig i utförande av budget- och affärsplanearbete.
• Du deltar i projekt för underhåll och utveckling av fastigheten och dess installationer.
• Du medverkar vid myndighetsbesiktningar, samt åtgärdar följden av besiktningarna.
• Du arbetar med tillståndskontroller.
• Du ansvarar för tillsyn av de tekniska installationerna för att förhindra olyckor.
• Du ansvarig för miljöcertifieringar; ISO 14001 och Leed
• Du ansvarar för SBA

Vi ser att du har relevant utbildning och dokumenterad arbetslivserfarenhet inom drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Meriterande är elbehörighet (BB1/BB2) och/eller kunskaper inom VS, ventilation och kyla. Du är van IT-användare inom styr- och reglersystem och har grundläggande kunskaper i Officepaketet. Vi arbetar med styrsystemet Larmia och det är en fördel om du har erfarenhet från det sedan tidigare. Du har kunskaper i engelska i både tal och skrift. Du har B-körkort.

Vi ser vidare att du är självgående och tar ansvar för din uppgift. Du samarbetar professionellt och respektfullt med andra människor. Du är noggrann och lägger stor vikt vid mål och kvalitetsstandards. Du förstår de fackmässiga aspekterna av arbetet och är en kunskapsresurs för dina kollegor.

Du har ett team på totalt sju personer. Det är inom Lager och Logistik, It och fastighetsskötare. Vi ser gärna att du varit ledare tidigare och har grundkunskaper inom Hotel & Restaurang kollektivavtal.

Låter det här som du?

Välkommen med din ansökan senast den 16 juni. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

För frågor kontakta vår Property Manager, Liza Jörnung, liza.jornung@hotelatsix.com eller Hotel manager, Therese Mårtensson, therese.martensson@hotelatsix.com

www.hotelatsix.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02