Annons

Reception- och Konferenschef

Hotel Garden

Vi söker en Reception-och Konferenschef som är redo att ta nästa steg i sin karriär och bli en del av oss på Hotel Garden. Anställningen är ett vikariat på 10 månader.

Som Reception-och Konferenschef på Hotel Garden har du personalansvar för medarbetare i receptionen, på bokningen och på konferensen. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att arbeta direkt i driften och administrativt. Tillsammans med ditt team säkerställer du att våra gäster blir personligt bemötta och får bästa möjliga service. Du kommer att vara en naturlig del av driften vilket innebär att helg -och kvällsarbete kan förekomma.

Vi söker dig som vill arbeta i en trivsam miljö och i ett högt tempo med fantastiska gäster och duktiga medarbetare. Du är noggrann, handlingskraftig och du har en utvecklad känsla för service. Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor. Du är flexibel och säkerställer att verksamheten sköts efter Profil Hotels koncept. Du är målinriktad och kostnadsmedveten.

Vi ser att du har:
• Erfarenhet av receptionsarbete, personalansvar och ledarskap med minst fem års dokumenterad vana.
• Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
• Erfarenhet av bokningssystemet Hot Soft är meriterande.

Om företaget:
Hotel Garden är ett centralt beläget hotell i Malmö. Centralstationen är en kort promenad bort och flygbussen stannar 200 meter från hotellet. Många av våra gästrum har utsikt mot de unika takträdgårdarna – underbara oaser för återhämtning.

Profil Hotels Malmö är en del av Ligula Hospitality Group, som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena Collection by Ligula, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels, Hosting by Ligula samt Apartment by Ligula.

Tjänsten:
Tjänsten är ett föräldrar vikariat på heltid med start senast den 15 mars 2020. Lön enligt överenskommelse.

Ansökan:
Sista dagen för ansökan är den 15 januari 2020 och rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta GM Bitte Dempsey på bitte.dempsey@profilhotels.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02