Annons
Annons

Receptionist

Radisson Blu Riverside Hotel

Vi söker dig som vill välkomna våra gäster enligt vår vision. Du har drivet och vågar vara personlig och affärsmässig på en och samma gång samtidigt som service och detaljer kommer naturligt.

Du är en självklar del av den dagliga driften och hjälper till med att ge våra gäster service samtidigt som du enkelt och naturligt tar hand om önskemål och löser eventuella situationer som uppstår, allt i en positiv Yes I Can!-anda. Som person ser jag gärna att du är glad och öppen, flexibel, initiativrik, bekväm i att ta egna beslut och du gillar att ge god service. Jag uppskattar om du har ett öga för detaljer och att du värdesätter ordning och reda. Du är en självklar länk mellan våra gäster och övriga delar av hotellet och har lätt för att skapa en god stämning i teamet i samspel med andra avdelningar.

I tjänsten ingår sedvanliga receptions-sysslor exempelvis in/utcheckning, fakturering, hjälp med nya bokningar och avstämning av befintliga bokningar samt telefonväxel. Du ser det som en naturlig del av ditt arbete att hjälpa våra gäster med information om våra olika rumstyper för att optimera försäljning och beläggning, hjälper till att vara ambassadör för vårt lojalitetsprogram Radisson Rewards och bidrar i gruppen med att nå uppsatta mål.

För att enkelt komma in i arbetet ser jag att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt att du har goda kunskaper i bokningssystemet Opera.

Tjänsten är en 100% tillsvidaretjänst där arbetstiden är förlagd till dag- & kvällstid på vardagar och helger. Tjänstgöring på storhelger ingår i det rullande schemat. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum (2019-04-30) passerat. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Vid frågor om tjänsten eller hotellet är du välkommen att kontakta mig, Mattias Thernberg, på telefon 031-383 40 01 eller e-post mattias.thernberg@radissonblu.com

Radisson Blu Riverside Hotel har ett perfekt läge i den nya, moderna stadsdelen Lindholmen i Göteborg. Granne med Lindholmen Science Park erbjuder hotellet ett toppboende för både affärs- & privatresenärer. Hotellet har 265 hotellrum och en konferensavdelning för de mindre konferenserna upp till 70 personer. I hotellet finner ni vår restaurang Cuckoo’s Nest, prisbelönt till Europas bäst designade hotellbar av European Hotel Awards. På hotellets översta våning erbjuder vår wellness-avdelning en spektakulär utsikt över Göteborg från takterrassen samt ett gym, spa-pooler och möjlighet till massage-behandlingar.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02