Annons

Receptionist

The Sparrow Hotel

88 rum och sviter, två minuter från Stureplan, mitt i stan, nära allt och alla. Fransk vinbar och bistro skapad av Mathias Dahlgren – The Sparrow – Stockholms nya färgstarka och chica boutiquehotell med varm, avslappnad och personlig service. The Sparrow Hotel drivs av Grand Group, där även Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel ingår.
Har du viljan att leverera en högklassig och genuin upplevelse för våra gäster – då kanske du vill arbeta i vårt team på The Sparrow Hotel?

Din roll som Receptionist är enormt viktig och vi ser att du är en dedikerad person som har en naturlig fallenhet för stil och trender och älskar flexibilitet. Du har lätt att se saker i ett större perspektiv och vet hur man på ett elegant och prestigelöst sätt skräddarsyr en vistelse som överträffar alla våra gästers förväntningar.

Vi vill att du ska ha höga ambitioner och tar stort ansvar, det är bra om du har dokumenterad tidigare erfarenhet från liknande arbete inom hotell men vi kommer att värdera dina personliga egenskaper högst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Arbetstiden är efter rullande schema/skift och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse, vi följer kollektivavtalet. Vill du veta mer eller söka direkt till FOM, Johan Axelsson på: johan.axelsson@thesparrow.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02