Annons

Receptionist

First Hotel Norrtull

Receptionist – tillsvidare 100%
First Hotel Norrtull ligger vackert beläget i Vasastan på Sankt Eriksgatan i centrala Stockholm. Byggnaden som First Hotel huserar i är K-märkt och har ett historiskt och arkitektoniskt värde. Den uppfördes 1923 som centrallager och huvudkontor för AB Vin & Spritcentralen, som fram till 1994 hade monopol på tillverkning och import av alkohol i Sverige. Idag ägs hotellet av FRAME INVEST AB som även driver våra två systerhotell, First Hotel Arlanda Airport och First Hotel Lindö Park i Vallentuna. Hotel Norrtull består av 127 rum och 5st konferenslokaler.

Nu är vi på jakt efter vår nästa pärla till receptionen – är det du?
Vi söker dig som vill bli en del av ett härligt team där vi tillsammans jobbar för att gästerna ska få en vistelse att minnas.
Att du är stresstålig, ansvarsfull och flexibel är något som vi ser som en självklarhet samtidigt som du är serviceminded ut i fingerspetsarna. Vår reception fungerar även som en bar vilket gör att arbetet hos oss blir mer dynamiskt och annorlunda än hos många andra hotellreceptioner.
Tjänsten som ska tillsättas är en tillsvidare anställning på 100% där passen är förlagda dagar, kvällar och varannan helg.

Dina främsta uppgifter som receptionist kommer vara:
– Checka in- och ut gäster (vi arbetar i hotellsystemet Rover)
– Ta emot bokningar via telefon/mail och fakturera gäster
– Sköta lunchkassan mellan kl. 11.00-13.30
– Ta emot och välkomna konferensgäster
– Hantera telefonväxeln
– Aktivt bidra till merförsäljning
– Följer rutiner och checklistor som är upprättade för arbetsplatsen
– Vara behjälplig vid barförsäljning

Önskat tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Den erfarenhet vi efterfrågar är att du är en kvalificerad receptionist med tidigare erfarenhet av en liknande roll. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Varmt välkommen med din ansökan via mail till sofia.sjogren@hotelnorrtull.se

Vänliga hälsningar,
Sofia Sjögren

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02