Annons

Receptionist

Hotel Riverton

Skapa unika hotellupplevelser med oss!

Vi är ett ägarlett hotell som lägger stor vikt på vår personal, på dig som individ, dina kunskaper och egenskaper. Vår största konkurrensfördel är utan tvekan vår organisation med dess individuella personligheter. Varje anställd i teamet på Hotel Riverton är trogen till att upprätthålla företagets standarder. Det är en fråga om stolthet – och det är det som gör Riverton till en så sammansvetsad arbetsplats.

Därför värdesätter vi din personlighet och letar efter dig med förmågan att få våra gäster att känna sig som hemma så fort de kliver in genom dörren. Vi uppskattar våra anställda och strävar efter att skapa en personlig, behaglig och engagerad atmosfär där människor är fria att vara sig själva och utvecklas så mycket som det bara går.

Vi söker nu en erfaren stjärna till vårt Front Office team. Receptionen är hotellets hjärta där det första och sista intrycket av hotellet skapas, därför har denna högprofilerade avdelning ett särskilt ansvar för kundbemötande. Receptionen är den naturliga platsen där gästerna riktar kommentarer, frågor, förslag och problem. Därför värdesätter vi kollegor som alltid sätter våra gäster i första hand och gör det med personlig känsla, noggrannhet och entusiasm.

Vem är du?
Som person ser vi gärna att du har en genuin känsla för service, är en social person med ett stort intresse för våra gäster. Du måste vara ansvarsfull, flexibel och där vana att arbeta under ett tidvis mycket högt tempo är en fördel – snabba beslut fattas dagligen. Du värdesätter hög service och kvalitet samt som person är du nogrann, intresserad, positiv och självsäker med hög social kompetens. Vi vill att du obehindrat talar och skriver på svenska och engelska på ett professionellt och personligt sätt. Ytterligare språk är meriterande. Du har minst 3 årst erfarenhet som hotellreceptionist samt goda erfarenheter av hotellsystemet Opera.

Vi söker dig som:
• Har minst 3 års erfarenhet som hotellreceptionist
• Talar och skriver på svenska och engelska på ett professionellt och personligt sätt
• Goda kunskaper av Opera PMS och Microsoft Office programmen
• Har en hög soicial kompetens, är lyhörd och är en duktig kommunikatör
• Har ett stort hjärta för personlig service och förståelse för att kunden vill bli sett och uppmärksammad för de behov de har just idag
• Har glimten i ögat och en positiv inställning

Arbetsuppgifter:
I dina arbetsuppgifter ingår traditionella receptionistuppgifter och är bland annat följande:

• In- och utcheckning av gäster – ta emot gäster vid ankomst och avresa
• Bemanna hotellets telefonväxel och hantering av hotellets mailkorg
• Utveckla, implementera och följa rutiner och policys enligt manualer
• Arbeta aktivt med merförsäljning
• Skapa förstklassiga upplevelser och service till våra gäster
• Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningens mål
• Ta emot bokningar och hantera fakturor
• Arbeta med kassahantering
• Arbetstiden är efter rullande schema och lön enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Är Du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan! Märk din ansökan med ”Receptionist/Front Office”.

Intervjuer sker löpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02