Annons
Annons

Receptionist

Arjeplog Hotell Silverhatten AB

Om dig
Du bör vara en stjärna på service. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du kommer jobba med MS Office och bör ha en grundlig datavana. Mycket meriterande är om du har kunskaper och erfarenhet av att jobba med bokningssystemet Techotel. Vår verksamhet är omväxlande så en flexibel inställning och att uppskatta utmaningar är en förutsättning. Vi söker personer som med glädje, värme och engagemang vill medverka till att våra gäster får service i världsklass. Arbetsuppgifterna innebär mycket eget ansvar, detta ställer stora krav på egen drivkraft och stort ansvarstagande. Du är van att arbeta i ett högt tempo med snabba förändringar och är en lagarbetare som gärna hjälper till där det behövs.

Din profil

Kompetenser
Meriterande: MS Office, Techotel, hotellbokningssystem

Språk
Krav: Svenska, Engelska
Meriterande: Norska

Arbetslivserfarenhet: Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter
Som receptionist hos oss är du en viktig nyckelperson för hela hotellet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är vid receptionen och vår pool-kiosk såsom, in- och utcheckning, kassahantering, sälja godis, kaffe, mackor m.m., vilket kräver stor stresstålighet och högt fokus, många gånger har du kö på incheckning samtidigt som du t.ex. behöver svara i telefon. Du ansvarar även för städning av reception och tillhörande utrymmen.

Övrigt
Arbetsplats
Silvervägen 1
938 31 ARJEPLOG

Om oss

Silver Resort – navet i turism- och biltestverksamheten i Arjeplog är en hotellkedja med fokus på testindustri, konferenser, event och vinterturism. Vårt syfte är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event. Sommartid är vår camping är den naturliga samlingspunkten för fjällvandrare, fiskare och de bilburna besökarna. Med poolområde, aktiviteter, stugor och campingmöjligheter.

Anställningsform: Sommarjobb/feriejobb , 3 – 6 månader , Heltid Lön: Fast månads- vecko- eller timlön. silverresort.se/

Kontaktinformation
Företagets adress
Silvervägen 1
938 31 Arjeplog

Postadress
Box 94
938 31 ARJEPLOG
Sverige

Telefonnummer: 096131500

Sök jobbet senast den 30 april 2018

Ansökningssätt

Ansökningsreferens: Receptionist
E-post: jobb@silverresort.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02