Annons
Annons

Receptionist

Om dig
Du är självgående och van att ta egna initiativ . Problemlösning ser du som en positiv utmaning. Framförallt ska du ha viljan att alltid leverera den bästa tänkbara servicen till våra gäster då du har mycket hög servicekänsla och förståelse för vad våra gäster har för behov och förväntningar. Du är mycket noggrann och lämnar ingen uppgift oavslutad. Du är en glad och pigg person med stor känsla för värdskap. Ett skratt förlänger livet sägs det och personen vi söker har humor och är personlig i mötet med gästerna och kollegorna. Du har arbetat i en reception tidigare, minst 2 år, gärna med relevant branschutbildning. Du har dokumenterade kunskaper inom hotelldatasystem, helst HotSoft. Du uttrycker dig lika bra på svenska som engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.

Dina arbetsuppgifter
Vi ser gärna att du vill vara med och bygga ett fantastiskt team och skapa en härlig och trygg atmosfär i gruppen. Som receptionist på vårt hotell är du vår ambassadör och ansvarig för gästernas upplevelse. Som person brinner du för service och möten med människor. Vi sätter lika stort värde på såväl intern service som gästservice. För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar för din reception, är professionell i mötet med gästerna och kollegor, är lojal och ordningsam. Du kommer att arbeta i huvudsak med in-/utcheckning, hantering av telefon och kassa, bokningar, mail, övrig administration och naturligtvis att ta hand om våra gäster på bästa tänkbara sätt. Vi arbetar i systemet HotSoft 8 och erfarenhet av detta system är helt klart meriterande.

Om oss
Best Western Hotel Bentleys är ett elegant 4-stjärnigt hotell i en historisk byggnad mitt i city. Hotellet har ett unikt läge på pulserande Drottninggatan och erbjuder Stockholms alla möjligheter precis runt hörnet. Vi har 119 vackra rum med alla tänkbara bekvämligheter. Vår omfattande frukost intas i den inglasade innergården och kvällstid kan man avnjuta något från lobbybaren. Varmt välkommen!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02