Annons
Annons

Receptionist

Steningevik

Vi söker en erfaren stjärna till vår reception.

Steningevik är en prisbelönt mötesanläggning med ett fantastiskt läge, naturskönt inbäddad vid Mälarens strand, endast åtta minuter från Arlanda och 25 minuter från Stockholm. Steningevik är en av Sveriges ledande mötesanläggningar i sin storlek och vi står för ett omtalat värdskap med hög professionalism och en genomgående hög kvalitet på möteslokaler, hotellrum, måltider och omgivning. Vi har 61 rum och 16 konferenslokaler.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av receptions- och konferensarbete.
I arbetsuppgifterna ingår detaljplanering av konferenser, konferensservice, teknikhantering samt sedvanliga receptionssysslor!
De egenskaper vi söker hos dig är att du är utåtriktad, positiv, flexibel, kreativ och noggrann samt tycker om att jobba i lag och du ska älska att ge fantastisk service.
Du som söker vill vara med att utveckla Steningevik och receptions & konferens-avdelningen att hela tiden bli bättre och arbeta i en organisation som alltid ser till gästens bästa. Våra ambitioner är höga och vi förväntar oss detsamma från din sida. Det viktigaste för oss är att vi tillsammans skapar en helhetsupplevelse för våra gäster.
Erfarenhet av Bokningssystemet Spectra är meriterande. Eftersom vi är belägna på ”landet” är körkort och bil ett måste.

Tjänsten är heltid och arbetstiden är dag och kväll mestadels vardagar.
Ansökningshandlingarna skickas snarast till: Charlie.edlund@steningevik.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02