Annons
Annons

Receptionist

The Sparrow

På en av Stockholms mest centrala adresser, ett stenkast från Stureplan, skapas det just nu en ny pulserande mötesplats. Från och med 1 februari 2019 kommer stadens nya boutiquehotell The Sparrow att erbjuda stockholmare och tillresta besökare en intim vistelse med puls och paus bakom var sin entré.
Renoveringen av byggnaden där Hotel Drottning Kristina tidigare har huserat påbörjades den 1 oktober. Bakom satsningen står Grand Group som i och med öppningen av The Sparrow Hotel etablerar sig utanför Blasieholmen. Grand Group äger sedan tidigare Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel.

Tjänsten som receptionist innebär bland annat in- och utcheckning av hotellets gäster med ansvar för egen kassa, gästdebiteringar, bokningar och diverse förfrågningar. Att arbeta som receptionist är som att vara ”på scen” varje dag då man ständigt är i fokus i vår lobby.

Som person ska du ha en genuin känsla för service och ett stort intresse för våra gäster – dina personliga egenskaper värderas högt. För oss innebär det bland annat att vara ansvarsfull, strukturerad, intresserad och flexibel. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, med fler språk som meriterande. Du har tidigare arbetat som hotellreceptionist och det är ett plus om du erfarenhet av hotellsystemet Opera by Fidelio.

Tjänsten är en tillsvidare anställning om 100 %. Arbetstiden är efter rullande schema och lönen är enligt överenskommelse. Vill Du veta mer om tjänsten kontakta VD Elin Roquet på Elin.Roquet@thesparrow.se eller ansökan direkt till pia.rylander@grandhotel.se. Märk ansökan med ”Receptionist”.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02