Annons
Annons

Receptionist/bokning

Hotel Rival

Till vår Front Office avdelning söker vi nu en receptionist/bokning.

Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker nu en ny stjärna till vår reception/bokning. Vi värdesätter Din kompetens och förmåga att se saker med gästens ögon och att Du delar vår serviceidé. Vi sätter stort värde på Din personlighet och din passion för serviceyrket. Du är utåtriktad, med glimten i ögat, positiv och är van vid ett högt tempo. Du är ordningsam och vet hur man arbetar snyggt och effektivt i en reception.

Du är den första personen våra gäster möter när de anländer till hotellet och spelar därför en väldigt viktig roll för första intrycket. Vi värdesätter även Din förmåga att kunna ta beslut, att samarbeta med de avdelningar som har verksamhet, att hålla god kontroll på säkerheten för gäster och personal. Arbetet som receptionist är stundtals både stressande och krävande.

I rollen ingår bland annat att ta emot våra gäster, checka in/ut, boka restauranger, parkera gästers bilar, bagagehantering, boka taxi, rums- och lokalvisningar samt bokningen och se till att våra besökare får uppleva det allra bästa av Stockholm. För att trivas hos oss tror Vi att Du uppskattar hög kvalitet och arbetar lösningsorienterat.

Krav och meriterande
Du har flera års erfarenhet av liknande arbete, gärna från ett cityhotell. Tjänsten kräver körkort samt flytande svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten är 100%, schemalagda kvällar och helger. Provanställning 6 mån. Lön enligt kollektivavtal. Tillträde i september.

Är du den vi söker? Skriv ner några rader om Dig själv och bifoga CV.

Skicka din ansökan till Operation Manager & Sales hala.michalak@rival.se

Läs mer om Hotel Rival och vår verksamhet på www.rival.se

Välkommen med Din ansökan!

Hala Michalak
Operation Manager & Sales

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02