Annons
Annons

Receptionist heltid

Hotel Lorensberg

Vi söker dig som är glad, lyhörd, noggrann, stresstålig och intresserad av att tillgodose andra människors behov och förväntningar. I vår reception arbetar vi tillsammans, möter våra gäster med ett leende, och är dem behjälpliga med bland annat taxi-, restaurang- och aktivitetsbokningar. Receptionsarbetet innebär dessutom att obehindrat använda svenska och engelska i tal och skrift, göra bokningar och administrera dessa via telefon, mejl samt bokningssystem, så datorvana är en stor fördel. Tjänsten kan även innefatta andra ansvarsområden såsom hantering av gästrecensioner och konferensbokningar.

Omtanke är ett kärnvärde som genomsyrar vår verksamhet. Vi hoppas och vill att även du kan visa omtanke hos oss på Hotel Lorensberg.

Vi ser gärna att du är över 20 år och att du kan tänka dig att arbeta dag- och kvällstid, både vardagar och helger. Vi är en rökfri arbetsplats och vi tillämpar avtalsenlig lön.

Vi söker 2 tjänster med tillsvidareanställning om 100% och arbetstiden är efter rullande schema och med sex månaders provanställning. Tillträde kan ske från den 8 respektive 15 augusti 2022.

Varmt välkommen att mejla ditt CV samt personligt brev till jobb@hotel-lorensberg.se och berätta varför just du skulle passa in i receptionen på Hotel Lorensberg. Intervjuer kommer att ske löpande från slutet av juli, så vi ser fram emot att få din ansökan snarast.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02