Annons
Annons

Receptionist – heltid

Courtyard by Marriott

Vill du arbeta med ett av världens starkaste hotellvarumärken? Courtyard by Marriott Stockholm är en del av världens största hotellkedja – Marriott International. Nu utökar vi vårt Front Office-team och söker en receptionist på heltid.

Brinner du precis som vi på Courtyard by Marriott för service, är ansvarstagande och kan göra flera saker samtidigt utan att tappa greppet? Sök redan idag!
Servicevana och hotellerfarenhet med PMS-systemet Opera är mycket meriterande, men din personlighet är även den viktig för oss. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. I arbetet är det sedvanliga receptionssysslor såsom in- o utcheck, conciergeservice, bagageservice. Viktig egenskap är att lätt kunna lösa de utmaningar som uppstår dagligen. Du trivs väldigt bra med att arbeta i team, har lätt för att lära, är mogen att kunna ta egna beslut utefter de standards som finns lokalt på hotellet samt Marriott internationella standards.

Vi söker en person som är prestigelös och villig att arbeta utöver avdelningsgränser för att ge gästen den bästa tänkbara upplevelsen hos oss. För att prestera med gott resultat samt känna att du kan ge allt bör du behärska både engelska och svenska obehindrat. Ytterligare språkkunskaper är bara meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar kollektivavtal. Tjänsten skall tillsättas omgående.

Skicka ditt CV och personligt brev till jobb.stockholm@stockholmcourtyard.se senast den 22 maj. Märk ämnesfältet med ”Receptionist Courtyard”.

För frågor vänligen kontakta Front Desk Manager, Åsa Magnusson på tel: 08-441 31 90.

Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Courtyard by Marriott Stockholm ingår i Marriott International som är världens största hotellkedja med fler än 6000 hotell i 122 olika länder världen över. Courtyard i Stockholm har 279 hotellrum och en konferensavdelning för upp till 400 personer.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02