Annons
Annons

Receptionist & konferensvärdinna

Vadstena Klosterhotel

Receptionist & konferensvärdinna sökes!

Vi behöver nu stärka upp med ytterligare en medarbetare för en kombinerad tjänst i vår hotellreception, konferensavdelning & servering.

Är du en positiv och serviceinriktad person med kunskap om hotell & restaurang har vi en fantastisk arbetsplats att erbjuda dig.

Vadstena är rikt på historia, kulturella aktiviteter och naturupplevelser, en perfekt arena för en avkopplande vistelse. Klostret har anor från medeltiden och bjuder intill spännande upplevelser där du blir den första våra gäster möter. Med en positiv attityd servar du med kunskap om våra omgivningar, sevärdheter, merförsäljning av våra olika aktiviteter på hotellet -och inte minst, ser till att våra gäster trivs. Att du gör det lilla extra är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personligheten när vi väljer personal.

Vår anläggning är unik i sitt slag och det är mycket att sätta sig in i, så det är bra om du har några års erfarenhet av arbetslivet. Tjänsten är en kombinerad tjänst i reception, restaurang och konferens. Vi tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person, intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 14/8 2022.

Läs mer om hotellet på vår hemsida: www.klosterhotel.se

Maila frågor och ansökning till vår hotellchef Sofia: sofia@klosterhotel.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02