Annons
Annons

Receptionist & Konferensvärdinna till receptionen OMGÅENDE!

Best WesternHotell Halland

Hotell Halland söker medarbetare!

Vi är ett delvis helt nyrenoverat trestjärnigt hotell med 77 rum, konferenslokaler, bar och restaurang. Hotellet är familjeägt och medlem av Best Western kedjan med perfekt läge i Kungsbackas charmiga innerstad. Hit söker sig weekendgästen, affärsresenären, konferensgäster och familjer. Vill du kombinera vår mysiga småstadsidyll med storstadens utbud? Vi brukar skoja om att vi är ”Göteborgs närmaste hotell”. Avenyn, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg ligger endast 25 minuter härifrån. Pendeln går praktiskt taget utanför dörren – och bilen kan Du lämna här, på vår fria parkering! Varmt välkommen!

Vi utvecklar oss för att bli bättre, och behöver förstärka i vår reception. Vi söker en ny kollega som kan börja arbeta omgående hos oss på Hotell Halland. Tjänsten som vi erbjuder är en deltidstjänst om ca 80-90% med start OMGÅENDE.

Arbetsuppgifter

Ett varierat jobb med mycket gästkontakt. Dina arbetsuppgifter som receptionist omfattar förstklassig service gentemot hotellets gäster. Du kommer bland annat att ha hand om bokningar, ombokningar samt in- och utcheckning, inkommande samtal och mejl. Dessutom kommer du att ta hand om konferenser och konferensgäster.

Som person har du rätt attityd, är service minded och är professionell i bemötandet av gäster. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom branschen. Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet av olika hotellbokningssystemet samt även kännedom om olika bokningskanaler och sociala medier. Dessutom ser vi gärna att du tycker om att vara gästernas främsta kontakt och vårt ansikte ut mot våra gäster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och innefattar skiftarbete. Arbetspassen är förlagda till dag och kvällspass samt helger.

Ingångslön enligt kollektivavtal.

Läs gärna mer om oss på www.hotellhalland.se 

Sök tjänsten genom att mejla din ansökan omgående till vår hotellchef
linda@hotellhalland.se

Vi går igenom urvalet löpande så skicka din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02