Annons

Receptionist – vikariat på 80%

First Hotel Norrtull

First Hotel Norrtull ligger vackert beläget i Vasastan på Sankt Eriksgatan i centrala Stockholm. Byggnaden som First Hotel huserar i är K-märkt och har ett historiskt och arkitektoniskt värde. Den uppfördes 1923 som centrallager och huvudkontor för AB Vin & Spritcentralen, som fram till 1994 hade monopol på tillverkning och import av alkohol i Sverige.
Idag ägs hotellet av FRAME INVEST AB som även driver våra två systerhotell, First Hotel Arlanda Airport och First Hotel Lindö Park i Vallentuna. Hotel Norrtull består av 127 rum och 5 st konferenslokaler.

Vem söker vi?
Dina blivande kollegor ser gärna att du gillar att ta ansvar och egna initiativ och som är flexibel för förändringar och ser lösningar istället för problem. Du gillar att hålla ett högt tempo och samtidigt leverera förstklassig service. Vår reception fungerar även som en bar, så hos oss blir arbetet mer dynamiskt och lite annorlunda än hos många andra receptioner.

Dina främsta uppgifter som receptionist kommer vara:
– Checka in- och ut gäster i hotellsystemet Rover
– Ta emot bokningar och fakturera gäster
– Sköta lunchkassan mellan kl.11.00-13.30
– Ta emot och välkomna konferensgäster
– Hantera telefonväxeln
– Merförsäljning
– Följer rutiner och checklistor som är upprättade för arbetsplatsen
– Vara behjälplig vid barförsäljning

Tjänsten är ett 6 månaders vikariat som receptionist på 80% med möjlighet till fler timmar samt chans till förlängning. Passen är förlagda både dag, kväll och helger och önskat tillträde är omgående eller enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Du rapporterar direkt till vår förste receptionist.

Den erfarenhet vi efterfrågar är att du är en kvalificerad receptionist med tidigare erfarenhet av en liknande roll. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Varmt välkommen med din ansökan via mail till sofia.sjogren@hotelnorrtull.se

Bästa hälsningar,
Sofia Sjögren

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02