Annons
Annons

Receptionister

Good Morning + Hägersten

Good Morning + Hägersten är ett nyrenoverat hotell som ingår i Ligula Hospitality Group Hotellet erbjuder effektiva jobbresor, innehållsrika möten och weekendresor med guldkant. Förutom stilfulla hotellrum och en restaurang som bjuder på vällagad mat, har vi personlig service utöver det vanliga. Hotellet ligger en kort tunnelbaneresa från allt vad Stockholm har att erbjuda. Våra funktionella hotellrum är nyrenoverade och välutrustade med modern och smakfull design. Gratis WiFi och generös frukostbuffé ingår alltid när du bor hos oss och bokar via vår egen hemsida. Vår restaurang har en modern klassisk touch både på meny och inredning och ett brett utbud av viner på glas som gör matupplevelsen större. Hotellbaren och vår fina innergård är den givna samlingspunkten för en aperitif före maten eller trevlig samvaro efter middagen.

Som receptionist på Good morning Hägersten kommer du att vara hotellets ansikte utåt, din roll är otroligt viktig då du påverkar gästens intryck och vistelse. Du har ständigt viljan att få alla gäster nöjda, du ska även vara uppdaterad och ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och dess omgivning, vilket bidrar till service utöver det vanliga. Vi förutsätter självklart att du är noggrann och följer upp de arbetsuppgifter du åtar dig.

Vi söker dig som gillar att kombinera 100 % service med försäljning. Du älskar mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer och kunna ta snabba beslut. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt kunna prioritera rätt saker. Att arbeta i team och vara en bra kollega och prestigelös är något vi värdesätter högt. Vi söker dig som har god administrativ förmåga och tillför en positiv energi till vårt team.

Om tjänsten
I tjänsten ingår ansvar för att koordinera den dagliga driften under ditt arbetspass och även säkerställa att arbetet i driften genomförs enligt upprättade rutiner.

Vi ser gärna att du som söker har

  • Flytande tal och skrift i Svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet i hotellreception
  • Kunskaper inom Picasso är meriterande

Ansökan

Tillträde: Omgående

Tjänstegrad: 100% samt 80% schemalagd dag, kväll samt helger. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdatum: 10/9 2018 men kan tillsättas tidigare då vi har löpande intervjuer.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Sandra Nilsson via mail sandra.nilsson@gmorninghotels.se eller telefon 08-556 323 30

Välkommen med din ansökan på www.ligula.se/om-ligula/karriar/

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02