Annons
Annons

Receptionister

Best Western Plus Grow Hotel

Vill du vara med i öppnandet av ett helt nytt hotell och samtidigt bli en viktig del av ett starkt receptionsteam? Då är du den receptionist som vi söker.

Att vara receptionist på Best Western Plus Grow Hotel

Receptionen är hotellets hjärta och det första och sista gästen möter under sin vistelse. Vi söker dig som brinner för service och alltid är beredd att ordna med det lilla extra för att förhöja gästens upplevelse. Arbetet i receptionen består av sedvanliga uppgifter som t ex in- och utcheckning, gästservice samt bokningsservice. Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällstid och helger. Du rapporterar till Front Desk Manager.

Vi kommer att tillsätta flera tjänster och söker dig som vill jobba heltid eller deltid upp till 75%.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom hotell- och/eller turism.

Du har erfarenhet från att ha arbetat i en hotellreception och har goda kunskaper i ett PMS för hotell, företrädesvis Oracle’s Suite 8. Du talar svenska och engelska obehindrat, ytterligare språkkunskaper är en merit. Sist men inte minst är du mycket serviceinriktad, har ett glatt humör och älskar hotellbranschen!

Om Best Western Plus Grow Hotel

Best Western Plus Grow Hotel öppnar i november 2018 och är ett fyrstjärnigt, modernt och hållbart hotell beläget på gränsen mellan Solna och Sundbyberg. Stor vikt har genomgående lagts vid design, utformning och smarta digitala lösningar och hotellet är en naturlig destination såväl för den medvetna affärsresenären som för weekendturisten som uppskattar komfort med fokus på hållbarhet.

I den nio våningar höga byggnaden erbjuder vi 176 sobert inredda hotellrum och en relaxavdelning med bastu och gym. I entréplanet finns en inbjudande lounge och restaurang, under sommarhalvåret också med en stor uteservering i anslutning, som förhöjer vistelsen och skapar mötesplatser. 

www.growhotel.se

Skicka din ansökan med tillhörande cv till jobb@growhotel.se senast den 21 september 2018. Ange i ämnesfältet att du söker tjänst som receptionist. Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Vi tillämpar kollektivavtalet Visita-HRF/Unionen.

Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av Charlotte Axenfalk, General Manager, tfn 070-263 80 20.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02