Annons
Annons

Receptionister

Welcome Hotel i Barkarby

Nyrenoverade Welcome Hotel hotell har 150 rum, moderna konfenslokaler, en Bistro och tillhörande Business apartments för long stay. I Januari 2019 öppnades dessutom Welcome SPA, en oas med en 35 grader varm infinitypool, jacuzzi, torr och ångbastu samt relaxavdelning. Runt hörnan finns också Wärdshuset Lasse Maja Konferens och Fest i en fantastisk 1700-tals miljö.

Vi finns vid nya Barkarbystaden med goda kommunikationer till centrala Stockholm (15 minuter med pendeltåg) och 25 km till Arlanda flygplats. Runt om byggs förbifart Stockholm, bostäder, kontor och affärer. Om ett par år kommer även T-banan att öppnas. Våra gäster består av både affärsresenärer som privatpersoner. Se Welcomehotel.se för mer information om oss.

Om du älskar hotell lika mycket som vi gör så kommer du passa perfekt hos oss. Som receptionist kommer du primärt att arbeta med de viktigaste vi har – våra gäster! Du ser service och kvalitet som förutsättningar för ett gott arbete. Vi ger dig även chansen att utvecklas på flera avdelningar inom hotell.

Önskade kvalifikationer:
• Tidigare erfarenhet från servicearbete eller hotell
• Som person är du positiv och utåtriktad
• Strukturerad och noggrann
• Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Hotellbokningssystem är meriterande
• Fokus på gäst- och kundnöjdhet

Vi söker nu dels en receptionist som vill arbeta heltid men även dig som är intresserad av att jobba varannan helg och kvällar under vissa perioder. Arbetstiden varierar mellan 06:30-22:30 alla dagar i veckan. Du skickar din ansökan till: jobb@welcomehotel.se. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02