Annons
Annons

Receptionister (Guest Service Agents)

The Sparrow Hotel

Vill du arbeta i Stockholms förmodligen mest inbjudande och personliga boutique-hotell? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik och inte som alla andra?

Vi söker en nu en ny stjärna till vårt fantastiska team i receptionen. Din roll som receptionist är enormt viktig och vi ser gärna du är en dedikerad person med en naturlig fallenhet för service, bemötande och att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster.

The Sparrow Hotel, Stockholms färgstarka och chica boutiquehotell med varm, avslappnad och personlig service. Hotellet består av 87 rum och sviter, mitt i stan två minuter från Stureplan, nära allt och alla. Hotellets hjärta är vår franska vinbar och bistro skapad av Mathias Dahlgren. The Sparrow Hotel drivs av Grand Group, där även Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel ingår.

Vem är det vi söker?
• Din roll som receptionist är placerad på The Sparrow Hotel men som receptionist sköter du även kommunikation och bokningar med gäster via olika kanaler.
• Du ska ha service ut i fingertopparna och ha erfarenhet av gästbemötande, helst i hotellmiljö.
• Du har en positiv attityd, ser möjligheter i det mesta, är engagerad och vill vara delaktig i vår strävan att varje dag bli ännu lite bättre och skapa minnesvärda stunder för våra gäster.
• Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
• Du är flexibel och ser inga hinder för att arbeta dag/kväll under vardagar och helg.
• Du skall vara bekväm i att arbeta själv delar av tiden och andra tider i fullt tempo med andra kollegor.

Dina egenskaper
Du uppskattar en härlig energi på din arbetsplats där du är med och sprider den. Du vet vad personlig service i världsklass innebär och du brinner för att skapa en varm, professionell och minnesvärd känsla hos våra gäster som dröjer sig kvar. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och du trivs med att arbeta självständigt. Här jobbar vi i ett litet team där vi hela tider hjälper varandra och där teamwork är dreamwork.

Det absolut viktigaste för oss är att du är rätt person som besitter rätt inställning. Du är ansvarstagande, snabbtänkt, självgående och lösningsorienterad samt har en känsla för små och stora detaljer. Att du älskar att ge service och kvalitet och har ett personligt värdskap ser vi som en självklarhet. Om du dessutom är en charmig och sympatisk person med en känsla för vad våra gäster vill ha innan de ens vet det själva: då är det här jobbet för dig!

Vad erbjuder vi?
En ansvarsfull tjänst som Receptionist på ett av Stockholm mest personliga och inbjudande boutique-hotell.

Vi önskar att just du har:
• Erfarenhet av Opera eller likvärdigt hotellbokningssystem.
• Erfarenhet från hotellbranschen.
• Har vanan och erfarenheten från receptionsarbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Arbetstiden är efter rullande schema/skift och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse, vi följer kollektivavtalet.

Vill du veta mer eller söka direkt till så kontakta VD, Christian Herslow på christian.herslow@thesparrow.se

Varmt välkommen till oss på the Sparrow Hotel där vi tillsammans skapar Sparrow moments!

//Christian Herslow och Team Sparrow

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02