Annons
Annons

Receptions- och restaurangchef (vikariat ett år)

Hotel Giò

På Giò kommer du hem till en stor, varm och glad familj. En familj med nyfikenhet och som har ett genuint intresse för sina gäster. Här finns 179 rum och kök – och det stora vardagsrummet, där det finns alla möjligheter att jobba, umgås med vänner, anordna mingel eller ha livespelningar. Därför kallar vi Giò för ”the Social Hub Hotel”.

1957 invigdes Hagahuset på Råsundavägen 1 i Solna. Byggnaden har fått sin ursprungliga inspiration av arkitekten och formgivaren Giò Pontis samtida Pirellihus i Milano och Hotel Giò spinner vidare på detta med de tidstypiska trapporna, konstverken och dörrarna. – Giòs inredning är inspirerat av italienskt 50-tal. Giò erbjuder även ett inbjudande gym och inte minst Mama Giò – hotellets bar, restaurang och terrass som serverar italiensk mat och dryck i en varm och välkomnande atmosfär.

Giò är en del av Best Western Hotels & Resorts som BW Signature Collection by Best Western och ger därmed alla gäster tillgång till bland annat det globala och prisbelönta lojalitetsprogrammet Best Western Rewards.

Om tjänsten

Vi söker nu en engagerad och erfaren receptions- och restaurangchef till ett vikariat på minst ett år. I denna nyckelroll blir du en viktig del av hotellets ledningsgrupp. Du kommer att vara med och driva verksamheten framåt, skapa goda gästupplevelser, skapa förutsättningar till ett gott samarbete mellan hotellets samtliga avdelningar och leda ett dedikerat team mot gemensamma mål.

Rollen omfattar ansvar för: schemaläggning, gästnöjdhet, rekrytering, medarbetarsamtal, arbetsmiljö, måluppföljning och daglig drift.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att vara chef och leda arbetslag inom besöksnäringen. Du är trygg i din ledarroll, har god kommunikationsförmåga och trivs med att motivera och utveckla dina medarbetare. Du har ett helhetsperspektiv, är lösningsorienterad och van vid att arbeta operativt, administrativt och strategiskt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Opera Cloud och Trivec.

Vi söker dig som har:
• Dokumenterad erfarenhet av chefsposition inom besöksnäringen
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Stort fokus på gästnöjdhet och hög servicenivå
• Grundläggande kunskaper inom kollektivavtal (HRF) samt svensk alkohollagstiftning
• Dokumenterad erfarenhet av operativt arbete inom reception och restaurang

Anställningsvillkor
• Heltidsanställning – vikariat på minst ett år
• Tillträdesdatum: 15 februari 2026
• 40 timmars arbetsvecka, kväll och helgarbete förekommer
• Lön enligt överenskommelse
• Tjänsten omfattas av kollektivavtalet mellan Visita och Unionen
• Friskvårdsbidrag samt möjlighet till friskvårdstimme på arbetstid

Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till jobb@hotelgio.se

Sista datumet för att ansöka är 1 december men rekrytering sker löpande – så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02