Annons
Annons

Receptionsansvarig med passion för hållbarhet

Gullmarsstrand

Vi utökar med ytterligare en ny stjärna till vår reception!

Vi är ett familjeägt hotell som ligger 0 meter från havet i Fiskebäckskil på Skaftö. Vi brinner för utveckling, att utvecklas och service, det sistnämnda skulle vi inte klara av utan vårt härliga team. Älskar du precis som vi att göra det där lilla extra för varje gäst? Då är du given i vårt team! Våra värdeord är Miljö, Värdskap, Gemenskap, Passion samt Mod, och efter det lever och andas vi varje dag! Det är en fartfylld miljö där vi arbetar med intentionen att vara en internationellt avslappnad havsnära miljö för våra gäster. Delar vi glädjen & passionen för mat, dryck och service? Sök idag!

Vem är du?
Vi söker efter en Receptionsansvarig med positiv energi, som älskar service och med ett naturligt och hållbart ledaskap inspirerar du ditt team och dina kollegor på Gullmarsstrand.

Du ska ha en passion för våra gäster och för dina medarbetare, att erbjuda det lilla extra ser du som något helt naturligt. Vi ser gärna att du är nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete och du ser vikten av att skapa goda relationer med alla avdelningar på hotellet. Du behöver vara initiativtagande och arbetar bra på egen hand samtidigt som du leder och utvecklar dina receptionistkollegor.

Tidigare erfarenhet av personalansvar är ett krav och kunskap i bokningssystemet Hotsoft är merite-rande.

Vad är din roll?
Som Receptionschef hos oss är du delaktig i både det operativa- och strategiska arbetet på hotellet. Arbetsuppgifterna är delvis administrativa och delvis driftsfokuserade.

Du ansvarar för att
• Leda och fördela arbetet i receptionen
• Rutiner och uppföljning
• Upplärning och coachning
• Kommunikation med övriga avdelningar
• Personalplanering
• Mål och ekonomisk uppföljning inom avdelningen
• Driva & utveckla vårt hållbarhetsarbete i samklang med Svanen och Hållbarhetsklivet

Du förväntas att ha stenkoll på våra stamgäster och vad som händer i huset. Du bygger framgångsrika relationer med både befintliga och potentiella gäster.

Tjänsten
Heltidstjänst 100%, med sex månaders provanställning och med tillträde efter överenskommelse. Ar-betstiderna varierar efter verksamhetens behov. Lön enligt ök. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Du kommer att vara delaktig i avdelningschefsgruppen som leder och utvecklar Gullmarsstrand.

Vi följer kollektivavtal och har generösa personalförmåner så som, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, rabatt på SPA-behandlingar, på utbildningar inom branschen och lite annat. Vi hoppas nu att vi har skap-at en nyfikenhet hos dig och att du vill höra mera.

Varmt välkommen med din ansökan på teamwork@gullmarsstrand.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02