Annons
Annons

Receptionsansvarig till Smådalarö Gård

Sabis Hotell & Möten

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Smådalarö Gård ligger idylliskt i Stockholms skärgård. Smådalarö Gård har nyligen renoverats för att möta den moderna hotell- och konferensgästen. Vi satsar också stort på aktiviteter och upplevelser. Med Smådalarö Krog – Brasserie & Bränneri erbjuder vi ett nytt krogkoncept för alla våra gäster och boende på Smådalarö Gård. Vi är ca 20 medarbetare som arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.smadalarogard.se

Vi söker en receptionsansvarig till vårt team på Smådalarö Gård som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är: incheckning, utcheckning, bokning och konferensservice. Du är ansvarig när det gäller schemaläggning, rapportering och introduktion för säsongsmedarbetare. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Smådalarö Gård och du kommer även arbeta på andra avdelningar. Du rapporterar till hotellchefen.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i reception. Du behärskar MS Office och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har erfarenhet av att arbeta i bokningssystem (vi använder bokningssystemet Spectra).

Du har ett brinnande intresse för service och möten och är lyhörd för gästernas behov och önskemål. Vidare är du ordningsam, strukturerad, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs.

Tillträde i mars. Tjänsten är heltid eller deltid efter överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda både dagar, kvällar och helger. Vi tillämpar årsarbetstid. (Vår högsäsong är maj-september). Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta hotellchef Åse Sinnby tel. Sinnby tel. 073-3497497.

Välkommen med din ansökan snarast! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02