Annons
Annons

Receptionschef

Downtown Camper by Scandic

Välkommen till ett inspirerande livsstilshotell med en atmosfär som främjar gemenskap, kreativitet, nyfikenhet och upptäckarglädje!
Downtown Camper erbjuder inte bara nattsömn och god mat och dryck, utan allt från yoga till upptäcktsfärder och inspirationsföreläsningar. Här står mötet i fokus – mötet mellan natur och storstad, och mellan stockholmare och inresande. Vi vill att hotellet ska vara ett självklart basecamp för äventyrslystna upptäckare. Vi som arbetar på Downtown Camper i dag tycker vi har en rolig arbetsplats, fantastiska kollegor, bra ledarskap och en härlig atmosfär. Så är du en social, naturälskande storstadsmänniska? Då kan du vara den vi söker.

Nu söker vi ytterligare en Receptionschef till vårt team – som trivs med att vara i händelsernas centrum
Då vårt team växer söker vi nu efter en till Receptionschef som tillsammans med vår nuvarande Receptionschef vill ta receptionen till nästa nivå. Ni kommer tillsammans att ansvara över ett team på ca 30 personer.

Arbetsuppgifter kommer variera från att motivera och ha roligt med teamet till att ansvara för ekonomi och att vi följer de protokoll och policys som finns. Du kommer bl.a. leda vår guest relations manager i hennes fortsatta lysande arbete med gästrelationer och vårt receptionsteam med deras förtjusande härlighet samt vårt käcka lifestyleteam.

Denna roll är initiativrik som förutsätter att du gillar att utveckla och utmana dig själv. Vi välkomnar gästerna med vår walk of pride och vår huvuduppgift är att guida våra nyfunna vänner hur man på annorlunda och nya sätt kan upptäcka Stockholm. Varför inte låna en av våra kajaker och bege dig ut på Mälaren eller kanske dra en runda på stan med en av våra grymma longboards?

För att ha kul tillsammans med oss har du en god förståelse för hur ett hotell arbetar. I receptionen har du ett 30 – tal kollegor, alla med sin olika bakgrund och historia – Du kommer bl.a. arbeta med Jacob, vår egna utbildade PT & massör, Eric från Texas, USA, Skådespelerskan Siri och vår egen ordvitsare Micke. På hela hotellet har du drygt 200 kollegor, så har du en talang att lägga namn på minnet så är det en bonus!

Dina arbetsuppgifter som Receptionschef:

 • Checka in och ut gäster i vårt system Opera (Scorpio)
 • Koordinera alla avdelningar för att möta våra gästers önskemål
 • Bidra till merförsäljning
 • Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningsmålen
 • Ta emot bokningar och hantera fakturor
 • Arbeta med kassahantering
 • Ha övergripande ansvar för hotellets reception
 • Introducera nya medarbetare och praktikanter
 • Coacha och inspirera dina medarbetare
 • Arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål
 • Planera och bemanna utefter behov

Vi söker dig som gillar att kombinera service i världsklass med försäljning och humor. Du är mycket van att leda ett team och har goda ekonomiska kunskaper. Att du är en engagerad och omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Du ser positivt på förändringar, är flexibel och har lätt att se lösningar. Du har helhetsperspektiv, kan tänka strategiskt och ser nyttan av samarbete mellan olika avdelningar. Som chef hos oss är du dessutom modig, prestigelös och ser Scandics värderingar som dina!

Vi söker dig som har:

 • Relevant utbildning inom hotell och/eller turism
 • Minst två års erfarenhet av liknande arbete, och då i ledande befattning
 • God förståelse av vikten av samarbete
 • Glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Information om tjänsten:
Det här är en tillsvidareanställning på heltid och det kommer ingå kvällar samt helger i denna tjänst. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Downtown Camper by Scandic!

Några av våra medarbetare

Toril Flåskjer
Hotelldirektör
”Det är tillfredsställande att se potentialen hos mina medarbetare, ge dem verktyg att växa och nå sina mål. ”
Sandra Dzene
Housekeeping
”Vi är alla så vänliga mot varandra, alla känner sig respekterade och uppskattade för sin insats.”
Lene Fredriksen
Kock
”Alla är välkomna här, vi har en riktigt öppen atmosfär där alla känner att de kan vara sig själva.”
James Perrott
Performance Marketing Manager
”Scandic är på en digital resa och alla jobbar hårt för att få det att hända.”

Vi har riktigt bra förmåner
 • Rabatt när du äter, dricker och övernattar hos oss

 • Family & Friends rabatt för din familj och vänner

 • Rabatt hos våra partnerföretag

 • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal

 • Hälsosam personalmat & friskvårdsbidrag

 • Utbildning och utveckling via interna plattformar

Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas.

… uppmuntrar alla att göra skillnad för miljön och att det var en av våra kollegor inom housekeeping som kom på idén om ”häng-upp-handduken”.

… i Sverige blivit rankad som besöksnäringens mest attraktiva arbetsgivare två år i rad, i Visitas årliga undersökning.

… har en tillgänglighetsstandard bestående av 135 punkter, i syfte att ge samma service, produkter och tjänster tillgängliga för alla.
… serverar mer än 25 miljoner koppar kaffe varje år och att allt kaffe som serveras är ekologiskt och Fairtrade eller UTZ-certifierat.
… ständigt utvecklar hållbarhetsarbetet, där vi senast valt bort sugrör, drinkpinnar, tandborstar och take away-lock gjorda i plast.
… har KRAV-märkt frukost på alla svenska hotell sedan 2001. Scandic har också varit engagerad som rådgivare vid utvecklingen av kriterier för KRAV.
… tack vare vårt stora miljöengagemang, blivit rankad som branschens mest hållbara arbetsgivare nio år i rad, av Sustainable Brand Index.
… i fler än 4 fall av 5 har Svanen-märkta hotell och vi jobbar för att samtliga hotell ska uppnå kravmärkningen.
… har arrangerat världens största blind-lunch i totalt mörker, för att uppmärksamma synskadade under dagen för personer med funktionshinder.
… under 2014 inledde ett samarbete med organisationen Real Stars, centrerat kring ”Fair Sex”, dvs. arbete mot människo- och sexhandel.


Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02