Annons

Receptionschef

Gränsö slott

Vill du vara med och forma framtiden och förverkliga vår vision – skapa landet bästa slottsdestination på Gränsö slott i vackra Västervik?

Vi söker nu en ambitiös och motiverad Receptionschef till Gränsö slott. Jobbet innebär att leda vår receptionen – hjärtat i verksamheten – och framförallt se till att våra gäster får excellent service. Du kommer att jobba direkt under och nära vår Hotellchef. Gränsö slott växer snabbt och du får en nyckelroll i den nya organisationen.

Som receptionschef har du ansvar för receptionen och bokningen. Du får också en nyckelroll som inspirerande coach i vårt växande lobbyteam, där även spareception och lobbybar ingår. Du är med och skapar effektivitet, teamkänsla och upplevelsen för gäst. Vi älskar att utveckla och investera i vår anläggning så det är bra om du gillar att det händer saker.

Arbetet innebär i grunden att lägga schema, ha koll på personaltimmar och hantera personal i receptionen, hantera vårt bokningssystem Hotsoft och vår onlinebokning i BookVisit, se till att receptionen är bemannad och att arbetet fungerar här, rekrytera och träna personal, hantera gäster och klagomålshantering.

Du ska också kunna hoppa in och jobba själv i receptionen när och om det krävs, t ex om någon blir akut sjuk eller ersättare inte går att få tag i. Du behöver också vara beredd på att jobba en del helger och kvällar.

Du har erfarenhet av arbetsledning, tydliga ledaregenskaper och av att ta ansvar för en organisation. Du är strukturerad, välorganiserad och har lätt att få med dig människor.

Det är viktigt att du är lugn, social, stresstålig och gillar att arbeta med människor i en servicesituation. Erfarenhet av liknande jobb på hotell är en merit men inte absolut nödvändig. Du kan ha jämförbara erfarenheter. I första hand söker vi rätt person, en trygg, inspirerande ledare. Nödvändiga kunskaper om receptionsarbetet är vi beredda att lära dig.

Gränsö slott är klassad som en Fyrstjärnig Superior anläggning enligt branschorganisationen Visita och det internationella klassificeringssystemet. Vi arbetar med bokningssystemet HotSoft och onlinebokninsverktyget BookVisit.

Du får arbeta på en av landets vackraste platser. Gränsö är en åretruntanläggning och ligger mycket vackert direkt vid havet i Västervik. Här finns en stor spaanläggning med elva pooler, behandlingar och ett Beachhouse, Slottsrestaurang, festvåningar, konferensanläggning, trädgårdar och parker. Hotellet har 57 rum varav 4 Strandsviter, en minisvit och två familjesviter.

Ansökan och förfrågan direkt till VD/Ägare:
Per Johansson
per@granso.se
www.granso.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02