Annons
Annons

Receptionschef

Fågelbrohus

Nu har du chansen att vara med och utveckla vår skärgårdspärla Fågelbrohus. Låter det spännande – sök tjänsten redan idag!

Sabis 4-stjärniga hotell Fågelbrohus på Värmdö har 72 hotellrum med tillhörande lobby, reception, bar, matsal, salonger, SPA och pool/relax. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekends och sommarerbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus är en destination för arbetsro och välbefinnande. Vårt mål är att alla våra gäster ska få en hotellupplevelse utöver det vanliga och vi jobbar efter Sabis grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
I din roll som Receptionschef arbetar du främst operativt i receptionen. Du leder det dagliga arbetet och coachar dina medarbetare för att kunna erbjuda och sälja en kundupplevelse i världsklass på en av Värmdös finaste platser, Fågelbro!

Exempel på arbetsuppgifter är; In- och utcheckning av gäster, schemaläggning, försäljning och kvalitetssäkring i samarbete med Hotelldirektör.

Ledare inom Sabis har förmåga att: 
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Vi erbjuder 
En nyckelroll i ledningsgruppen på Fågelbrohus.
Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en ambitiös vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal.

Din profil

Krav för tjänsten:
• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare tjänst som Receptionschef inom hotell
• Du är ett riktigt kundproffs och du bemöter gästerna på ett professionellt sätt i alla lägen
• Mycket goda ledaregenskaper och du brinner för att utveckla samt coacha dina medarbetare
• Du har stort sälj och kundfokus i ditt arbete
• Tidigare erfarenhet av budget- och resultatansvar.
• Du har kunskap om och erfarenhet av schemaläggning

Meriterande:
• Kunskap i administrativa system såsom Spectra, Quinyx, WaiterAid, BRP

Som person ser vi att du är:
• En kommunikativ relationsbyggare som uppmuntrar till samarbete
• Kreativ, jobbar proaktivt och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
• Du tar stort ansvar samt är prestigelös och flexibel i ditt arbete
• Du arbetar strukturerat och är organiserad samtidigt som du har en förmåga att jobba bra under press och i högt tempo
• Du sätter ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Sophie Norberg på sophie.norberg@fagelbrohus.se. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan snarast!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02