Annons

Receptionschef

AC by Marriott Stockholm Ulriksdal

AC by Marriott Stockholm Ulriksdal söker en Receptionschef. Vi söker dig som är initiativrik, drivande, och vill skapa det lilla extra för våra gäster samt är passionerad av gästservice.

Din arbetsplats är det första AC by Marriott hotellet i Sverige. Hotellet har 223 rum, fyra konferens rum, ett omfattande medlemsspa samt ett nära samarbete med Pontus Frithiof som driver mat och dryck verksamheten på hotellet.

Om rollen
Du ansvarar för receptionen på hotellet. Du kommer att vara en nyckelspelare tillsammans med teamet på plats för att ta hotellet till nästa nivå för att vara det självklara valet för gäster i Solna och Ulriksdal. Du kommer jobba med ett internationellt varumärke med stort fokus på att driva hotellet mot uppsatta mål, utveckla verksamheten och dess processer samt mål uppsatta av Marriott.
Du leder det dagliga arbetet och coachar dina medarbetare för att kunna erbjuda och sälja kundupplevelser. Du kommer samarbeta med vår Bokning, Revenue Manager och Säljavdelning. Vara med att skapa bra förutsättningar för våra gäster från bokning, ankomst till utcheckning.

Vi söker dig som
• Har dokumenterad ledarerfarenhet inom hotell.
• Har goda kunskaper i personalplanering och schema.
• Är resultatorienterad och van att jobba med budget och resultatmål.
• Goda språkkunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift.
• Har tidigare arbetat med bokning, grupp och konferenser är meriterande men inget krav.

Rollen rapporterar till Operations Manager på hotellet och är en tillsvidare tjänst. Ansökningarna kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.

Vi ser fram emot din ansökan som skickas till jobb@viinvest.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02