Annons
Annons

Receptionschef

Camping Ekudden

Nordic Camping & Resort är Sveriges ledande kedja inom camping & resort. Verksamheten bedrivs på 22 anläggningar från Östersund i norr till Helsingborg i söder. Bolagets affärsidé är att erbjuda en kedja med flera boendealternativ under ett varumärke med ett tydligt affärskoncept där gästens helhetsupplevelse står i centrum. Nordic Camping & Resorts vision är att vara det marknadsledande alternativet i Norden för upplevelsebaserat boende.

Ekuddens Camping ligger vackert belägen vid Vänerns strand i en rogivande och skön miljö. De vackra ekarna på området ger en alldeles speciell och mysig atmosfär. På Campingen finns en butik, bistro, lekplats, badstrand och barnklubb. Intill vår anläggning ligger Ekuddens utomhusbad med tempererade bassänger. Campingen ligger endast ett par kilometer från de centrala delarna av Mariestad, och i omgivningarna finns det många spännande utflyktsmål.

Vi söker nu en receptionschef till Ekuddens Camping.
Som receptionschef skapar du långsiktigt goda relationer med personal, våra gäster, kommunen och lokala företag.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat ett visst budgetansvar, personalansvar, schemaläggning, beställningar, bokningar, receptionsuppgifter samt delta i dagligt underhåll av anläggningen.

Du som söker tjänsten har gärna ett högt tempo, arbetar effektivt, har servicekänsla och tidigare erfarenhet av en turistverksamhet.
Maila din ansökan med ett personligt brev samt CV till peter.lidslot@nordiccamping.se.

Vi vill ha din ansökan senast 2018-01-31, men vi förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten tidigare ifall vi känner att vi hittar rätt person.

Har du frågor om tjänsten, maila Peter Lidslot på ovanstående e-postadress eller ring 0501-10621.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02