Annons
Annons

Receptionschef

Runö Möten & Events

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Nu söker vi en RECEPTIONSCHEF som har en sprudlande energi och servicen i sitt hjärta. Vi söker dig som tycker att arbetet med gäster och medarbetare är det roligaste som finns. Du ser en naturlig koppling mellan gott ledarskap, service, gästfokus och lönsam affär. I vår reception arbetar vi förutom med traditionella receptionsuppgifter till stor del också med konferensservice. Arbetet som receptionschef är en härlig blandning av; administrativa, strategiska och operativa uppgifter. Det ingår att vara delaktig i det dagliga arbetsuppgifterna i receptionen men också att vara en viktig del i den avdelningschefsgrupp som leder och utvecklar hela verksamheten.

Tjänsten innebär:
• Dagligt arbete i receptionen och konferensservice
• Att strategiskt och operativt leda arbetet i receptionen
• Att leda och motivera ditt team på ett nära, engagerat och utvecklande sätt.
• Personalansvarig för avdelningen
• Budgetansvarig för avdelningen
• Att säkerställa att vi håller en hög servicenivå och ett gott värdskap i mötet med gästen.
• Varierande arbetstider anpassade efter verksamhetens behov

Kvalifikationer och kompetens:
• Erfarenhet från hotellreception och arbete med konferenser och event.
• Chefserfarenhet (minst 3 år), ledarskap, schemaläggning, personalfrågor och systematiskt arbetsmiljöarbete.
• Kunskap i hotellsystem, gärna Spectra
• Administrativ förmåga och strukturerat arbetssätt
• Trygg i att hantera konferensteknik
• Behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.
• God samarbetsförmåga mot kollegor
• God kommunikatör som är tydlig och inspirerande
• Lösningsorienterad, handlingskraftig och kreativ

Har du spring i benen och är fylld av nyfikenhet och passion? Brinner du för service, ledarskap, möten med människor och hotell och konferensvärlden? Om svaret är ja, då är vi nyfikna på dig. Tveka då inte, utan skicka in din ansökan snarast.

Rekrytering sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse men gärna under augusti månad.

Vill du veta mera om tjänsten:
Kontakta Camilla Bäckström, Platschef, tel. 072-853 9509
Facklig representant för Vision är Maria Jansson 08-555 380 00

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till restaurangjobb@runo.se senast den 5 augusti. Rekrytering pågår löpande och kan avslutas tidigare. Ange Receptionschef på ärenderaden.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Läs mer om vår hotell- och konferensanläggning på www.runo.com, där får du bland annat inblick i vårt hållbarhetsarbete, vårt varierade utbud och dom många möjligheter vi erbjuder våra gäster.
www.runo.se under ”Om Runö” hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 60 anställda.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02