Annons
Annons

Receptionschef

Best Western Kom Hotel

Är du strukturerad, hänsynstagande och samarbetsorienterad? Välkommen till Best Western Kom Hotel Stockholm!

För detta jobb krävs att du:
• Kan flytande svenska och engelska
• Har minst 4 års branschvana från hotell eller konferens och minst 2 år från receptionstjänst
• Har erfarenhet från att jobba i hotellsystem såsom Fidelio eller annat hotellbokningssystem

Rollen:
I rollen som receptionschef jobbar du med sedvanliga receptionsuppgifter, som till exempel gästbemötande, in- och utcheckning, olika betallösningar och medlemsrekrytering. Det är du som ser till att våra fantastiska gäster får det de vill ha, att de trivs och kommer tillbaka. Du har stöd av vår bar- och inköpsansvarig samt vår Best Westernmedlemsansvarig i den dagliga driften. Flexibilitet som receptionschef är viktigt då du går på ett schema men måste ändå kunna fördela din tid för att ha tid med möten, schemaläggning, utbildningar, personalfrågor osv. Du ska kunna organisera, motivera, arbetsleda och utbilda receptionspersonalen. Tjänsten innebär att vara hotellchefens högra hand. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Personliga egenskaper:
Som person är du organiserad, kan planera ditt arbete och håller deadlines. Du följer Best Westerns kampanjer och implementerar dessa. I denna roll är det viktigt att behålla lugnet i stressiga situationer och tänka konstruktivt. Det ligger stor vikt i att visa hänsyn för andra, att lyssna och förstå. Att kunna samarbeta med olika avdelningar är nyckeln till framgång, denna egenskap är även viktig för att ens egen avdelning ska kunna jobba som ett team med fokus på det gemensamma målet.

Vi önskar dessutom att du:
• Har erfarenhet av personalansvar och arbetsrätt
• Tror på alla människors lika värde
• Är flexibel, har tålamod och är lösningsorienterad
• Kan bygga relationer och stärka vårt team

Vi erbjuder:
• En ansvarsfull tjänst på ett hotell i en av världens största hotellkedjor.
• Du ingår i ledningsgruppen
• Förmånliga priser på hotell såväl i Sverige som i hela världen
• Friskvårdserbjudanden och fri träning på vårt välutrustade gym
• Centralt belägen arbetsplats med goda kommunikationer
• Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Varmt välkommen med din ansökan! Vi önskar att den innehåller personligt brev och CV. Märk din ansökan med ”receptionschef”. Skicka den till arbete@komhotel.se.

Fråga oss gärna om tjänsten; kontakta då vår VD Torbjörn Brown, torbjorn@komhotel.se eller vår HR-chef Kea Lagerquist kea@komhotel.se

Intervjuer kommer hållas löpande då vi vill gärna att du tillträder omgående.

Mitt i Stockholm, lite avskilt intill Sveavägen ligger Best Western Kom Hotel. Vi har 143 rum, 10 konferenslokaler och Stockholms största hotellgym. Vi tar emot gäster från hela världen och älskar att få våra gäster att känna sig hemma, må bra och få uppleva de allra bästa sakerna med Stockholm. Demokrati, rättvisa och alla människors lika värde är självklarheter för oss och all vår vinst går till våra ägare – den ideella föreningen KFUM Central och dess ungdomsverksamhet.

Förutom Kom Hotel äger vi även Hotel Giò i Solna och båda ingår i Best Westernfamiljen.

Vi arbetar mycket med arbetsmiljön och har nolltolerans för diskriminering på arbetsplatsen. I receptionen strävar vi efter en stressfri miljö med hjälp av arbetslistor och spontana raster. Vi tillämpar kollektivavtal.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02