Annons
Annons

Receptionschef

Icehotel

Vill du vara med och skapa livsberikande upplevelser 200 km norr om polcirkeln och brinner för gästservice? ICEHOTEL, en sagovärld av is & snö och drömdestinationen för människor världen över.

Icehotel söker Receptionschef
Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss på Icehotel – en av Sveriges främsta sevärdheter och omnämnt år efter år som en drömdestination av människor världen över. Ett hotell byggt av snö och is från Torne Älv med konst som skapats av utvalda konstnärer som rest hit från hela världen.

Verksamheten består av både traditionella hotellrum och stugor, Icehotel 365 som är ett hotell på natten och en konsthall på dagen, samt från mitten av december till mitten av april även vårt vinterhotell byggt av snö och is.

Vi brinner för att skapa livsberikande upplevelser och vi lever med naturen i allt vi gör. Vi arrangerar naturnära aktiviteter och kulinariska matupplevelser i egen regi och i samarbete med noggrant utvalda underleverantörer som komplement till iskonsten.

Nu söker vi en driftig Receptionschef som vill jobba med vårt härliga gäng. Du har några års erfarenhet från liknande tjänst och du brinner för gästservice och ordning och reda. Du är omtyckt av kollegor, är en naturlig ledare och har erfarenhet av att leda team sedan tidigare. Du får saker att hända, är en relationsmänniska och du strävar alltid efter att ge våra gäster en fantastisk upplevelse.

Under maj-november har vi en reception öppen, under vintersäsongen är det två receptioner som du ansvarar för med hjälp av team leaders.

Icehotel erbjuder dig som Receptionschef en central och viktig roll i vår organisation, med många kontaktytor och stora möjligheter att påverka vår gästresa. Ditt driv och din vilja att ge vår gäst den bästa upplevelsen kommer vara avgörande för att lyckas. Att du gillar att jobba i system och har en fallenhet att förstå tekniken bakom är en klar fördel. Vårt varumärke är världskänt, och vi förvaltar det med vördnad i allt vi gör.

Ett urval av arbetsuppgifter

• Kvalitetssäkra bemötande och service i receptionen genom att följa upp att checklistor efterlevs samt leda verksamheten genom att vara ett föredöme för teamet
• Utforma och säkerställa att arbetsrutiner finns inom avdelningarna
• Godkänna tidrapporteringar och hantera ledighetsansökningar
• Hantera eventuella klagomål på ett professionellt sätt som följer våra riktlinjer
• Schemalägga personal
• Rekrytera personal tillsammans med vår HR-ansvarige
• Uppföljning av gästnöjdhet i vårt verktyg Loopon

Vi söker dig som är omtänksam, prestigelös och kvick i tanke och handling utan att ge avkall på kvalitet. För att trivas i rollen tror vi att du har en förkärlek för den norrländska vildmarken, kosten och det vackra med att leva aktivt och nära naturen.

Då många av våra gäster är internationella är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Andra språkkunskaper är meriterande.

Några av de förmåner vi erbjuder:
• Personalpris på Nordic Choice samtliga hotell (som medlemshotell i NHR)
• Möjlighet att vara med på aktiviteterna som Icehotel erbjuder i mån av plats
• Träningsbidrag
• Sociala personalaktiviteter under högsäsong
• Möjlighet till boende i Jukkasjärvi under uppstart
• Möjlighet till utbildningar och nätverk inom Nordic Choice

Varmt välkommen med din ansökan. Om du har frågor om tjänsten mejla till vår Operations Manager Daniel@icehotel.com

Sista ansökningsdag 15/6, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02