Annons
Annons

Receptionschef

Scandic Anglais

För att passa som Receptionschef är du genuint intresserad av ditt team och deras utveckling samtidigt som ni tillsammans strävar efter att ge service i världsklass. Du är en trygg ledare som tillsammans med ditt team strävar efter att ständigt förbättra och leverera goda resultat i en miljö med högt tempo! Du har ett helhetsperspektiv, kan tänka strategiskt och ser nyttan av att samarbete med olika avdelnignar.

I din roll ingår att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som ställer krav på din förmåga att planera, prognostisera och bemanna. Du är ansvarig både för drift, schema, personalutveckling samt att Scandics ekonomiska rutiner följs.

Receptionschefen är också ansvarig för Shop samt att se till att våra Friends gäster trivs extra bra. Du känner igen dig i våra värderingar be You, be Bold, be Caring och be Creative.

  • Minst två års dokumenterad ledarerfarenhet
  • Minst tre års erfarenhet inom servicenäringen främst reception
  • Gymnasieutbilning
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Kvällar och helger förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Om du har ytterligare frågor om tjänsten kontakta Hotellchef Maria Nobel på 070 777 68 78

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02