Annons

Receptionschef till Elite hotel Marina Tower

Elite hotel Marina Tower

Om tjänsten


Nu söker vi en receptionschef till Elite Hotels Marina Tower

Som Receptionschef ska du, tillsammans med dina medarbetare, utveckla denna del av verksamheten samtidigt som du ansvarar för den dagliga driften. Du är en del av hotellets ledningsgrupp och bör därför ha intresse och förståelse för de andra avdelningarna och ert viktiga samspel. Du är en del av den dagliga driften genom att själv jobba receptionspass.

Dina huvudsakliga ansvarsområden för receptionen är:

  • Schemaläggning
  • Rekrytering och introduktion av nya medarbetare
  • Lön- & medarbetarsamtal
  • Prognostisering och budgetansvar
  • Fakturahantering
  • Månadsavstämningar/rapportering i tredjepartskanalerna

Din personlighet och erfarenhet

Receptionen är i mångt och mycket hotellets ansikte utåt och du och dina medarbetare är de som ger gästen dess första intryck av hotellet. Därför är det viktigt att du har en outtröttlig förmåga att engagera och inspirera dina medarbetare till att alltid leverera bästa servicen, förbli stabil även under mer krävande omständigheter och alltid ha ett lösningsorienterat förhållningssätt i de många situationer som uppstår i en reception och i mötet med våra gäster.

För att vara framgångsrik i rollen som receptionschef för Elite Hotels Marina Tower, tror vi att du behöver vara lyhörd för både kollegor, medarbetare och gäster samtidigt som du har förmågan att få saker att hända. Du behöver ha ett varmt förhållningssätt gentemot dina medarbetare och kollegor för att bidra till att arbetet även mellan avdelningarna fungerar väl. Du motiveras av att få andra att växa och i dina egna målsättningar ligger att en dag leda flera avdelningar eller ett helt hotell.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Ytterligare språk är meriterande. Du har god dokumenterad erfarenhet av att hotellreceptionsarbete, gärna i ledande befattning. Datorvana är en förutsättning och gärna i hotellsystemet Opera.

Tjänsten är heltid där arbetstiderna i huvudsak är dagtid, vardag såväl som helg. Lön enligt överenskommelse.

Ansökan Har du frågor om tjänsten kontakta Hotelldirektör Johan Sund på 08-555 702 00 eller johan.sund@elite.se

Start sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten tillsättas när vi hittar rätt person.

För en framgångsrik kandidat väntar ett stimulerande och utmanande chefsjobb i ett av Sveriges mest framgångsrika och expansiva hotellföretag. Välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Marina Tower, Stockholm


Elite Hotel Marina Tower är vackert beläget vid vattnet, bara några minuter från Stockholm city. Hotellet har 186 rum varav många med havsutsikt. Här erbjuds Sturebadet Marina Tower med bastu, pool, gym och hamam samt restaurang med uteservering. Hotellet har bra kommunikationer, båt till Nybroviken avgår från kajen utanför, buss och tåg finns inom kort gångavstånd.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

FAKTA OM TJÄNSTEN

Publiceringsdatum
18 JUNI
Stad
STOCKHOLM
Sista ansökningsdatum
20 JULI
Rekryterande chef
JOHAN SUND
Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02