Annons
Annons

Receptionschef till Elite Stadshotellet i Växjö

Elite Stadshotellet i Växjö

Om Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med anor från 1853 som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. På hotellet finns restaurang Lagerlunden Bistro & Bar som serverar både lunch och middag. På kvällarna kan man njuta av det breda urvalet av öl och whisky på The Bishops Arms Pub. Nattklubben Grace är öppen till sent på helgerna. Elite Stadshotellet ligger endast 100 meter från Växjös tågstation och 15 minuters bilresa från Växjös flygplats.

Arbetet som receptionschef

Receptionen är navet i hotellet och det är oftast här som gästen får sin första kontakt med oss. Som receptionschef är det viktigt att vara bekväm i rollen som ansiktet utåt mot gästerna samt att få teamet att alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa hotellupplevelsen.

I tjänsten som receptionschef har du det operativa ansvaret för både drift och personal. I samverkan med ditt team utvecklar du verksamheten samtidigt som du ansvarar för den dagliga driften, vilken kräver hög närvaro. Du fungerar som motorn i teamet och du tar även vissa pass på schemat för att vara en del av ditt team. Vidare ingår du i hotellets ledningsgrupp och du har därför både intresse och förståelse för de andra avdelningarna och det viktiga samspel som råder mellan dem.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Schemaläggning
  • Rekrytering och introduktion av nya medarbetare
  • Kostnadskontroll, budgetansvar och hantering av fakturor
  • Ansvar för avdelningens arbetsmiljö
  • Praktiskt receptionsarbete
  • Ansvar för upsell och medlemsrekrytering
  • Din personlighet och erfarenhet

Du har en outtröttlig förmåga att leda, engagera och inspirera dina medarbetare till att alltid leverera den bästa servicen. Du förblir stabil även under mer krävande omständigheter och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du har förmågan att få saker att hända och du motiveras av att få andra att växa. Du trivs i en kommersiellt driven organisation.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift krävs. Du har dokumenterad erfarenhet av hotellreceptionsarbete, helst i ledande befattning. Du är strukturerad, ordningsam, effektiv och du har lätt för administration. Kunskap i hotellsystemet Opera är meriterande.

Praktikaliteter

Arbetstider: Mestadels dagtid, kvällar och helger förekommer.

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse.

Lön: Enligt överenskommelse

För frågor om tjänsten kontakta: Hotelldirektör Helen Bäckstedt, 073-917 34 25.

Sista ansökningsdag: Urval kommer att ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan.

Läs mer och ansök här: https://www.elite.se/sv/karriar/reception/receptionschef-elite-stadshotellet-vaxjo

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02