Annons
Annons

Receptionschef

I direkt anslutning till unika multisportarenan Prioritet Serneke Arena ligger First Hotel Kviberg Park med 121 moderna rum, 355 bäddar, 10 flexibla konferenslokaler och en uppskattad restaurang/bar. Hotellet öppnade i juli 2015 och ligger lugnt beläget strax utanför Göteborgs centrum. Sedan den 1 oktober 2017 är vi en del av Serneke Group och anläggningen befinner sig i en mycket spännande utvecklingsfas!

Nu söker vi en Receptionschef som med passion skall leda och utveckla vårt receptionsteam och grupp-/konferensbokning till nästa toppnivå. Du har flera års erfarenhet från receptionsdrift, är bra på att skapa teamkänsla och drivs av att leda och utveckla dina medarbetare. Vi söker dig som drivs av att sätta höga mål och sedan hittar arbetssätt och skapar motivation i teamet så att målen uppnås. Du är en trygg, engagerad och prestigelös ledare med god självinsikt och positiv energi som präglar din drivkraft. I tjänsten ingår ansvar för:

– Schemaplanering & bemanningsoptimering
– Personal i reception och grupp-/konferensbokning
– Upplärning av nya medarbetare och coachande av övriga
– Månadsbokslut för receptionen såsom löner, inventering mm
– Dagliga driften i receptionen
– Utveckla försäljning, merförsäljning och gästnöjdheten

Du ingår i hotellets ledningsgrupp där du arbetar aktivt med att utveckla hela verksamheten, och rapporterar till Hotelldirektören. Du arbetar dagligen mycket nära övriga avdelningar så som restaurang, kök, housekeeping och vaktmästeri. Krav är att du har god kunskap inom hotellbokningssystem, och meriterande är om du kan Spectra. Krav är svenska, motsvarande modersmål, i tal och skrift. Vi är en tobaksfri anläggning.

Anställningen är på 100%. Arbetstiden är främst måndag-fredag, men varierar beroende på avdelningarnas behov. Egna pass i driften ingår delvis. Tillträde är snarast och intervjuer kommer att ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är den 22 oktober 2017. Maila ev frågor och din ansökan till annastina.zetterstrom@kvibergparkhotell.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02