Annons
Annons

Regional Sales Directors (tre tjänster)

Elite Hotels

Elite Hotels satsar stort på sin kommersiella organisation och utökar nu med tre Regional Sales Directors, en till region södra, en till region mitt och en till region norr. Därför söker vi nu tre engagerade och resultatinriktade personer för att coacha och driva våra dynamiska säljteam. Du kommer att spela en central roll i att utveckla och maximera försäljningspotentialen i din region och du blir en nyckelperson för regionens arbete.

Dina ansvarsområden är bl.a.:
• Coachning och ledarskap: Inspirera och guida de lokala säljteamen mot överträffande resultat. Erbjuda stöd, coachning och utbildning för att säkerställa individuell och kollektiv framgång.
• Strategisk och operativ planering: Utveckla och genomföra effektiva försäljningsstrategier som överensstämmer med företagets övergripande mål. Identifiera nya affärsmöjligheter och marknadstrender. Skapa säljande aktviteter.
• Resultatuppföljning: Ansvara för att övervaka och analysera försäljningsprestationer inom regionen och skapa actions.
• Relationsskapande: Bygg och upprätthåll starka relationer med kunder, partners och intressenter. Fokusera på att förstå deras behov och säkerställa en överlägsen kundupplevelse.
• Rapportering: Regelbunden rapportering till ledningsgruppen om försäljningsaktiviteter, resultat och framtida initiativ.
• Försäljningsansvar: För utvalda strategiska kunder i regionen.

Dina kvalifikationer:
• Erfarenhet av framgångsrik försäljningsledning inom hospitality
• Stor förståelse för försäljningsprocesser och marknaden
• Hög kunskap om distribution och försäljning av hotelltjänster
• Stark på att kommunicera
• Förmåga att arbeta både strategiskt, analytiskt och operativt

Vem är du som person?
Vi ser att du är en driven person med en stor social förmåga. Du drivs av att sätta utmanande mål för att sedan systematiskt och engagerat arbeta för att nå och överträffa dem. För dig är det operativa lika viktigt som det strategiska och du kan möta alla sorters människor på olika nivåer på ett vinnande sätt. Du ser att laget är viktigt och du bidrar till en stark sammanhållning och bra laganda. Ditt sätt är nyfiket, intresserat och du inspireras av att se andra människor utvecklas. Du har ett stort kontaktnät och du utvecklar det hela tiden.

Om Elite Hotels:
Nu har du möjlighet att få vara med på en spännande nysatsning, en chans att påverka och forma framgången för våra säljteam. Elite Hotels är ett entreprenöriellt familjeföretag där vi värdesätter initiativförmåga, flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Hos oss behöver du både kunna ta initiativ och genomföra. Vår organisation präglas av att alla är med och bidrar varje dag. Våra hotell är alla olika, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Vår riktning och vision är tydlig, Elite Hotels ska leverera Sveriges bästa hotellupplevelse.

Placeringsorter:
Regional Sales Director – Södra: På något av våra hotell i Malmö, Lund eller Helsingborg
Regional Sales Director – Mitt: På något av våra hotell i Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Karlstad, Jönköping eller Eskilstuna.
Regional Sales Director – Norr: På något av våra hotell i Örnsköldsvik, Umeå, Sundsvall, Skellefteå, Luleå eller Gävle.

Övrigt om tjänsten
Elite Hotels erbjuder fina personalförmåner som rabatter på sina hotell och restauranger samt friskvårdsbidrag. Kollektivavtal finns. Lön enligt överenskommelse. Tillträde snarast och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Kontakt
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit – Vi rekryterar för besöksnäringen

För frågor om tjänsten:
Kontaktperson: Niclas Ingwall
Tel: 0706-48 62 47
niclas.ingwall@growisit.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02