Annons

Regionsansvarig Visita Norrland

Visita

Visita är en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Visita samlar drygt 5 547 medlemsföretag med över 8 264 verksamheter. Bland våra medlemmar finns restauranger, hotell, campingar, nöjesparker, vandrarhem, spaanläggningar, turistbyråer och skidanläggningar. Som bransch- och arbetsgivarorganisation är Visitas huvudsakliga uppgift att teckna branschens kollektivavtal, stödja Visitas medlemsföretag i att växa och utvecklas och driva frågor som är viktiga för besöksnäringen.

Till vårt kontor i Norrland söker vi nu en medarbetare till en kommunikativ och nätverkande roll för dig med erfarenhet från liknande organisationer och arbetsområden. Idag är vi geografiskt placerade med kontor i Östersund, men arbetsområdet utgörs av hela regionen vilket innebär Västernorrland, Jämtland, Västerbotten, Norrbotten samt Gävleborg med undantag av Gästrikland. Framtida tänkbara orter att utgå ifrån för för vår nya regionsansvarige är en av de större orter där Svenskt Näringsliv finns etablerat vilket innebär Östersund, Luleå, Umeå och Sundsvall.

Vi söker nu en engagerad och erfaren person som gillar att både arbeta i team och självständigt. Du har en öppen personlighet som samtidigt har förmågan att vara strukturerad med en god samarbets- och samordningsförmåga. Du är trygg i dig själv och flexibel i nya situationer. Vidare är du duktig på att omsätta ambitioner och mål till konkreta aktiviteter. Du är samhällsintresserad, van att uttrycka dig i skrift och har dessutom erfarenhet av projektledning och att tala inför människor på ett engagerande sätt. Du trivs med att ha många saker på gång samtidigt utan att något ramlar mellan stolarna.

Dina huvudsakliga uppgifter:
• Bedriva politisk påverkan i frågor som är prioriterade för Visita genom att skapa nätverk och kontakt med relevanta politiska företrädare och beslutsfattare
• Stötta arbetet med att förbättra den långsiktiga kompetensförsörjningen inom besöksnäringen genom nätverk och kontakt med relevanta aktörer på bland annat skolområdet och arbetsmarknaden
• Stötta Visita Norrlands styrelse i dess arbete och genomföra de aktiviteter och projekt som styrelsen beslutar samt skapa goda medlemsrelationer i form av medlemsträffar och event
• Att lokalt utveckla och förankra Visitas budskap inom regionen genom att vara kontaktperson och lokalt ansvarig i samband med till exempel centrala utbildningar, kampanjer och opinionsbildningsinsatser

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning eller minst 3 års erfarenhet av för tjänsten relevanta arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet från besöksnäringen och eftersom rollen innebär att opinionsbilda gentemot politiker och beslutsfattare är det viktigt att ha insikt i hur den politiska situationen i regionen ser ut och hur det politiska systemet fungerar.
– B-körkort krävs

Du erbjuds
Vi erbjuder dig en intressant tjänst i en framtidsorienterad och växande arbetsgivar- och branschorganisation som representerar en starkt växande näring. Visita har för närvarande ett 60-tal medarbetare, vilket innebär ett decentraliserat arbetssätt med korta beslutsvägar. Visita kännetecknas av en öppen och välkomnande atmosfär.

Visita Norrland är en av Visitas fem regioner och omfattar Västernorrland, Jämtland, Västerbotten, Norrbotten samt Gävleborg med undantag av Gästrikland. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning om 6 månader med tillträde enligt överenskommelse. Urvalsprocessen sker löpande varför vi vill ha din ansökan snarast möjligt. Dock senast per den 22 januari.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kommunikationschef, Carl Johan Swanson eller HR-specialist, Magdalena Lindeblad.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02