Annons

Reservation and Revenue Manager

Hotell Reisen

Nu finns ett tillfälle för dig som är vill vara med på en resa. Du är omtänksam, kreativ, initiativrik och vill skapa minnen för gäster att ta med sig hem.

Hotell Reisen är sedan 1 december 2020 en del av den internationella hotellkedjan Hyatt. Under 2021 har hotellet genomgått en omfattande renovering och det är snart dags för oss att öppna upp portarna till ett helt nytt hotell, där gästupplevelser och storytelling är en väsentlig del av vårt dagliga arbete. Vi har höga ambitioner om att sätta hotellet högt upp på Stockholmskartan och erbjuda våra gäster en vistelse utöver det vanliga. Vi har en spännande resa framför oss där ingenting är satt ännu, och nu söker vi dig som vill vara med och skapa skillnaden för teamet, gästen och hotellet.

Om rollen
Rollen består av att arbeta med individuella bokningar och en del grupper samt revenue, där du är den som sköter prissättningen. På hotellet arbetar vi som ett team och vi har en tät dialog med varandra för att uppnå bästa resultat. Vi letar efter en kandidat som är kommersiell, noggrann, analytisk och har förmågan att arbeta med flertalet system. Kandidaten bör vara ambitiös och en tävlingsmänniska som vill se ett fint resultat. Rollen innebär ett tätt samarbete med reception, hotellets ledning, sälj- och marknadsavdelningen och även med Hyatt.

Om dig
Du har tidigare erfarenhet av hotell och speciellt bokningsavdelningen, gärna också med bakgrund från receptionsarbete. Har du arbetat med revenue är det självklart meriterande. Du har en god förmåga av olika system då Hyatt är komplex.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för den här rollen.

Om Hotell Reisen
Hotellet är beläget i morgonsolen på kajkanten med Gamla Stan vackra siluett omkring sig. Byggnaden grundades så tidigt som 1680-talet och har varit ett hotell sedan 1819 med just namnet Hotel Reisen, vilket gör det till ett av stans absolut äldsta hotell. Namnet i sig har en milt sagt rik historia. Byggnaden har under sina tidiga år tjänat som kaffehus, bordell, värdshus, lagerlokal för skeppshandeln, bar och hem till några av dåtidens stora skalder och författare.

Hotellet har 144 rum och sviter däribland 13 sviter med privat bastu. En stor del av rummen har en underbar utsikt över Stockholms inlopp och staden. Utöver det har hotellet 2 barer, 1 restaurang, gym, relax med bastu och en typisk svensk kallpool.

Anställningsförhållande:
Anställningen gäller heltid tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att få Din ansökan snarast, senast den 25 September 2021. Märk ansökan ”Reservation and Revenue Manager”.

Välkommen att kontakta mig vid frågor!

Skicka in din ansökan till:
James Mckellar
Director of Operations
James.mckellar@hotellreisen.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02