Annons

Reservation Sales Agent

Nobis Hotel Stockholm

Nu utökar vi teamet. Välkommen som Reservation Sales Agent i Nobisfamiljen!

Vi som jobbar, och hur vi jobbar
Med hjärta för service ger vi gästerna ett minne, som hen sent glömmer bort. Din positiva energi ger ringar på vattnet, och du mår som bäst när du får briljera på just ditt speciella sätt. På Nobis Hotel kommer du alltid att vara dig själv.

Med 201-rum är Nobis Hotel Stockholm vårt 5-stjärniga flaggskeppshotell inom Nobis Hospitality Group. Nobis Hotel har två magnifika historiska byggnader med ett utmärkt läge på Norrmalmstorg, och representerar vår egen personliga definition av begreppet modern lyx. Vi är redan idag ett hotell som globalt är känt för sin unika service. Gäster med medveten livsstil, beresta, och vana med service väljer Nobis Hotel. Ett hotell där de känner sig hemma. Förutom våra internationella gäster, söker sig även den medvetne stockholmaren till oss. Våra restauranger, bar & lounge är välbesökta och uppskattade inslag i Stockholms hjärta.

Food & Beverage: NOI, Nobis Lounge, Nobis Guldbar & Nobis Bistro
Mötesrum: Styrelserummet, Klockrummet, Sekretariatet, Biblioteket och Direktionen
Se och läs mer här

Tjänsten Reservations Sales Agent
Vi letar efter bokningsagent med säljinriktning, som vill vara med och fortsätta ta marknadsandelar åt Nobis Hotel. I ett likasinnat team med högt i tak, och stora utvecklingsmöjligheter är du vårt ansikte utåt. Spindeln i nätet som arbetar på ett relationsbyggande sätt, och tycker om att leverera toppresultat.

Du kommer arbeta nära ledningen, som kommer vara ditt och teamets stöd i att nå uppsatta mål. Strategier och taktiker kommer utarbetas tillsammans. Arbetsområden är Event-, konferens- och gruppbokningar, och du ingår i ett team av minst tre stycken innesäljare, Du kommer arbeta aktivt för att generera affärer genom diverse relationsbyggande aktiviteter, visningar och kalla samtal. Därefter samordna, planera och följa upp alla gruppbokningar, konferenser och events från offertstadie och detaljplanering till genomförande, uppföljning, feedback och fakturering.

Om dig
Tidigare erfarenhet från innesälj på hotell är ett krav. Helst arbetat i systemet Opera. Du är socialt lagt, och älskar träffa kunder. Som säljare vara kreativ och flexibel att hitta lösningar som passar kunden. Gå in med inställningen ”Inget är omöjligt”. Hög positiv energi som sprider sig hos medarbetare och kunder. Du känner dig bekväm med att jobba med siffror och finansiella mål på ett resultatorienterat sätt. Du behärskar engelska väl i tal och skrift. Tjänsten är heltid 100% med varierande arbetstider (dag, kväll och helg).

Lön enl. ök

Intervjuer & urval kommer ske löpande varför vi ber dig söka så snart som möjligt. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökning till morsi@nobishotel.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02